• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

09.07.2021

11:10

PRVOG DANA NA EGZITU UHAPŠENO 55 OSOBA! Svi "pali" zbog droge! Među njima 31 stranac!

Vesti

PRVOG DANA NA EGZITU UHAPŠENO 55 OSOBA! Svi "pali" zbog droge! Među njima 31 stranac!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, tokom prvog dana održavanja festivala "Egzit", zaplenili su narkotike od 55 osoba. Zbog postojanja osnova sumnje su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga policija je uhapsila 54 osobe, od kojih je 31 strani državljanin

Policija je uhapsila još jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin ponovio je da će pripadnici policije u skladu sa zakonom na Egzitu hapsiti i kažnjavati dilere droge, ali i konzumente.

- Kao što smo i obećali, pripadnici policije će svakog koga pronađu tokom festivala Egzit, bez obzira na to da li je diler droge ili konzument droge, kazniti u skladu sa zakonom. Učinićemo sve da posetioci i učesnici festivala budu bezbedni i sigurni, ali, pre svega i svi građani Novog Sada. Uživajte u muzici, ne uzimajte drogu - poručio je ministar Vulin nakon prvog dana Egzita.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
digimigi

pre 2 godine

Daj bre Vuline ne glupiraj se. Konsumente ces kazniti ma nemoj. nece ti vise niko ni dodje na taj Egzit ako tako nastavite i dokle ce se pravimo ludi pa to danas svi rade. Od advokata,doktora do policajca i ucitelja. Svi su na nesto! Ako cemo tako trebalo bi pohapsiti pola Srbije i pola Sveta!

Musa

pre 2 godine

Daj pustite ljude da uzivaju i da se provode, zar tu treba hapsiti ljuda pa oni su dosli da budu srcni a ne da ih neko hapsi ako hoce da se drogijaju to je njihov zelja a ne neko da im to brani i da ih apsi

Dule

pre 2 godine

Сви смо већ.деценијама знали да је тзв. Егзит легло дроге и наркоманије али нико из власти није реаговао да се не би замерио другосрбијанској "елити" и њиховим западним спонзорима. Браво за министра Александра Вулина који је коначно кренуо у разбијање тог змијског легла.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija