• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

09.07.2021

19:09

KRVI BILO NA SVE STRANE! DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U SOMBORU! Tukli Jelku do smrti, a onda je naišao njen sin!

Vesti

KRVI BILO NA SVE STRANE! DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U SOMBORU! Tukli Jelku do smrti, a onda je naišao njen sin!

Podeli vest

Policija u Somboru je brzom i efikasnom akcijom uhapsila je danas osumnjičenog za ubistvo Somborčanke Jelke N. (63)

Ubistvo se dogodilo juče malo posle 15 časova, u centru Sombora, u ulici Branka Radičevića. Žena je živela sama u kući, a kako nezvanično saznajemo, ima dva sina koji su je posećivali.

Osumnjičeni za ubistvo je iz okolnog mesta Kula, a danas posle podne je priveden kao osumnjičeni za zločin.

On se sumnjiči za zločin iz koristoljublja, što je Jelku koštala života. Krvi je bilo na krevetu, na tepihu, na parketu i po frižideru, iza kojeg se navodno sakrivao jedan od osumnjičenih muškaraca za brutalno ubistvo žene.

Kako se saznaje, sumnja se da je privedeni, zajedno sa još jednim muškarcem zadao više udaraca nesrećnoj ženi, kojima ju je usmrtio. Za drugom osobom policija intentivno traga.

BRZA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen ubica iz Sombora koji je štakom umlatio Jelicu N. (63)! Za drugim počiniocem i dalje se traga!

Ubistvo je bilo surovo, a beživotno telo šezdesettreogodišnje žene nađeno je na podu u kući, u lokvi krvi.

Jelku je pronašao njen sin, a kako nezvanično saznajemo, on je ušao u kuću, a prethodno je primetio da neko stoji iza zavese u kući.

Mislio je da ga majka vidi iza zavese, ali je ušavši u kuću zatekao muškarca, koji je pokušao da se sakrije iza frižidera.

Navodno, drugi muškarac je stajao u dvorištu, a obojica su uspela da pobegnu kroz zadnji izlaz.

Jelki je, prema priči komšija, došao sin da je poseti i navodno joj doneo 30 hiljada dinara, ali je na podu našao nepomično majčino telo.

Osumnjičeni, koji je zatečen u kući, pokušavao je da se zakloni frižiderom, da mu Jelkin sin ne bi video lice, dok ga je partner u zločinu čekao u dvorištu, iza loze. Komšije navode da su obojica nestali Beogradskom ulicom. Kažu da se priča da su obojica "crnomanjasti" i da je kod jednog sin video tetovažu.

Juče do kasnih noćnih sati je trajao uviđaj, a komšije pričaju i o krvavim tragovima po kući, od tepiha do kreveta i frižidera. Spekulacija je mnogo, ali se pretpostavlja da je Jelka ubijena žestokim udarcima po glavi, dok je bila na krevetu.

"Kažu da je nađena na podu, ali je krvi bilo i na krevetu. Osumnjičeni se nisu dokopali ni novca, jer je sin doneo novac kad je došao, ali iz kuće je nestala zlatna ogrlica, narukvica i minđuše", kažu komšije.

Jelka je inače tražila majstora da joj popravi nešto po kući i htela je i da izda deo kuće, kako bi joj neko pomagao u održavanju kuće, a komšije dodaju da je već ranije imala podstanare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija