• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

20.07.2021

12:22

UHAPŠEN SIN ZORANA ŠIJANA! Osumnjičen za sačekušu u Surčinu, sa dvojicom saučesnika PUCAO U NOGE BORISU J.

printscreen

Vesti

UHAPŠEN SIN ZORANA ŠIJANA! Osumnjičen za sačekušu u Surčinu, sa dvojicom saučesnika PUCAO U NOGE BORISU J.

Podeli vest

Vukašin Šijan (22), sin ubijenog Zorana Šijana iz Surčina, uhapšen je zbog sumnje da je sa još dvojicom mladića napao Borisa J. (34) ispred njegove kuće u Surčinu.

Kako saznajemo, Boris J. je ranjen u noge, a osim Šijanu lisice su stavljene i M. M. (41) i M. K. (21). Kako saznajemo, sumnja se da su uhapšeni u ponedeljak ujutru "mercedesom" došli do kuće oštećenog, a kada se on pojavio, M. M. mu je, kako se sumnja, pucao u noge.

Trojica napadača su potom pobegla, ali su brzom akcijom policije uhapšeni.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, a terete se za krivično delo nanošenje teške telesne povrede, dok se M. M. tereti i za ilegalno nošenje oružja.

Boris J. teško povređen izgubio mnogo krvi

Teško povređeni Boris je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane prostrelne rane na nogama.

- Prema prvim rezultatima iz istrage, Boris je ranjen ispred svog dvorišta, a napadači su ga najverovatnije čekali u blizini u džipu. Čim su ga videli, istrčali su iz vozila i zapucali u njega. Boris je izgubio mnogo krvi i u teškom stanju je zbrinut u bolnici - kaže naš sagovornik iz istrage.

Prema njegovim rečima, ovaj napad je verovatno bio samo opomena Borisu zbog nekih neraščišćenih kriminalnih računa.

Ljubiša Buha Čume u komšiluku

U neposrednoj blizini mesta napada je i vila kontroverznog Surčinca i prvog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, ali on nije bio u blizini kad se desila pucnjava i nema veze s ovim napadom. 

Vukašin hapšen pre dve godine zbog pucnjave na Novom Beogradu

Sin Zorana ŠIjana već je hapšen pre dve godine zbog pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen Stefan R. (30). Pored njega, tada su uhapšeni i Stefan Suvajac (21) i Niko Kantara (22).

RODIO SE SAMO TRI NEDELJE PRE OČEVOG UBISTVA! Evo ko je Vukašin Šijan (22), revolveraš uhapšen ZBOG SAČEKUŠE U SURČINU



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
seljoberu iz Ivanjice

pre 2 godine

Porodica Šijan se često pojavljuje u rubrici „džet-set" svih partijskih novina. Tu je i porodica onog ratnog profitera Ražnatovića. Balvan Golubović je takođe „džet-set" .

True

pre 2 godine

Survahac, Kantara, Sijan... Svima jasno ko su i odakle su. Dinaroidi.

Predragm

pre 2 godine

Velju Nevolju su nasledi Arkanovci na celu sa Veljkom Cecinim sinom, braca Vavic, Sijanov sin i Kimi. Velja uvek ima alibi i zato i placa novinare da pisu o njemu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija