• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

23.07.2021

10:51

PIKASU POTVRĐENO 15 GODINA ROBIJE! Višestruki povratnik u dva dana počinio dva teška krivična dela, u zatvoru već proveo 38 godina

printscreen

Vesti

PIKASU POTVRĐENO 15 GODINA ROBIJE! Višestruki povratnik u dva dana počinio dva teška krivična dela, u zatvoru već proveo 38 godina

Podeli vest

Apelacioni sud u Novom Sadu potvrdio je presudu Višeg suda kojom je Dušan Murgaški zvani Pikaso (61) osuđen na 15 godina zatvora

Na 12 godina je osuđen zbog pokušaja ubistva Marijane Č.(44) koja radi kao servirka u KC Vojvodine, a na tri godine je osuđen zbog teških telesnih povreda koje je naneo rođaku Miroslavu S.iz Novog Sada. Pikaso je višestruki povratnik, a zbog raznih krivičnih dela, pored ostalog i pedofilije, osuđivan je čak osam puta i na robiji je proveo 38 godina, od čega25 godina zbog silovanja, u koje spada i silovanje 14 –godišnje devojčice 1998.godine....

Sada je na zbirnu kaznu od 15 godina zatvora osuđen jer je najpre 9.februra 2019. pijan napao rođaka Miroslava i izudarao ga rukama, nogama i kleštima, a pretio je i da će ga zaklati nožem.

Posle toga odveden je na trežnjenje u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu, gde je posle provedene noći, sutradan nožem napao servirku Marijanu.. Ženu je uhvatio za kosu i pokušao da je ubode nožem u vrat, ali je ona uspela da se odbrani uhvativši ga za tu ruku.

Nesrećna žena se svim sredstvima borila da se odbrani, sve dok u jednom momentu nije uspela da se otrgne i pobegne od pomahnitalog Pikasa, koji je kasnije pronađen sa nožem u ruci u liftu za transport hrane.

- Ova kazna je primerena krivičnim delima za koja se tereti, a počinio ih je u dva dana. Takva osoba ne sme da bude na ulici – obrazložio je sudija Vidoje Mitrić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija