• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

23.07.2021

19:15

SASLUŠANI OKRIVLJENI  ZA OBLJUBU AMERIKANKE! Branili se ćutanjem, Tužilaštvo predložilo pritvor!

Vesti

SASLUŠANI OKRIVLJENI ZA OBLJUBU AMERIKANKE! Branili se ćutanjem, Tužilaštvo predložilo pritvor!

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Nišu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv četvorice okrivljenih, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili obljubu nad jednom ženskom osobom. Takođe, Višem sudu je podnet predlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo koje je uznemirilo javnost, saopštio je Borislav Radonjić, portparol VJT.

Zbog sumnje da su napastvovali devojku . slobode su juče  lišeni M.C. (21), S.C. (22), V.J. (24) i M.C. (21) a kako saznajemo, oni su se na saslušanju pred VJT branili ćutanjem. 

Do napada na osamnaestogodišnjakinju došlo je  u noći između srede i četvrtka na rođendanskoj žurci u naselju Vlase kome su prisustvovale još dve devojke i četiri muškarca. Prema nezvaničnim saznanjima, organe gonjenja alarmirala je majka žrtve, jer joj se ona, nakon povratka sa žurke požalila da je imala nevoljne seksualne odnose.

Po nalogu VJT sprovode se istražne radnje kako bi se rasvetlio ovaj događaj, nakon će se utvrditi da li će mladići biti gonjeni zbog silovanja ili obljube nemoćnog lica , s obzirom na to da je ustanovljeno da su akteri ovog događaja bili pod dejstvom alkohola. Od kvalifikacije dela zavisiće i visina kazne koja preti četvorici. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija