• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2021

15:57

USRED BUDVE SRBIN IZBO CRNOGORCA! Žrtvi je zadao pet ubodnih rana, policija blokirala Stari grad i SPREČILA BEKSTVO!

Vesti

USRED BUDVE SRBIN IZBO CRNOGORCA! Žrtvi je zadao pet ubodnih rana, policija blokirala Stari grad i SPREČILA BEKSTVO!

Podeli vest

Policija je odmah nakon prijave incidenta izašla na lice mesta

Budvanska policija uhapsila je N.T. (21) iz Srbije za koga se sumnja da je naneo više ubodnih radan D. Č. (23) u incidentu koji se dogodio u jednom budvanskom lokalu u Starom gradu sat iza ponoći.

Njega su uhapsili inspektori u civilu koji su bili na terenu sinoć. Mladić je pokušao da pobegne i iz Starog grada se uputio ka jahtama.

Kako se saznaje, D.Č. je oštrim predmetom naneto sedam ubodnih rana.

Policija je kod Lučke kapetanije pronašla nož kojim je izboden D.Č.

Iz Uprave policije Vijestima je rečeno da je uviđaj u toku, te da su prikupljena obaveštenja od oko 20 osoba.

Navodno, napadač mu je zadao pet ubodnih rana u predelu stomaka i dve u predelu nogu.

O događaju je obavešteno kotorsko tužilaštvo.

Policija izvršila blokadu Starog grada i sprečila bekstvo

Iz Uprave policije saopšteno je da su u kratkom roku uhapsili N.T. (21) iz Srbije, osumnjičenog za za ubistvo u pokušaju.

Kako su kazali, policija je odmah nakon prijave incidenta izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i pretragu terena i sprečila bekstvo.

– On je, kako se sumnja, izvršio ovo delo na štetu D.Č. iz Budve na način što mu je tokom tuče naneo više ubodnih rana u predelu tela oštrim predmetom. D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici – kazali su iz UP.

Prikupljena su obaveštenja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta ali i očevidci i svedoci.

– Takođe, u slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice koji su pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela. Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je krivičnom delu prethodio verbalni i fizički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu – zaključili su iz UP.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Uhapšen Beograđanin koji je DIVLJAO PO BUDVI
Hronika

Uhapšen Beograđanin koji je DIVLJAO PO BUDVI

Policija je u petak veče uspela da uhapsi L. B (20) iz Beograda koji je u noći između četvrtka i petka, na glavnom bulevaru u Budvi posle divljanja automobilom BMW gradskim ulicama, izleteo automobilom na trotoar i povredio šest mladića.

24.07.2021

09:38

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija