• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2021

22:13

SVI DETALJI UBISTVA VLASTIMIRA MILOŠEVIĆA! Šta se dešavalo u centru Beograda, i ZAŠTO JE OVO PRELOMNI TRENUTAK obračuna sa mafijom!

Vesti

SVI DETALJI UBISTVA VLASTIMIRA MILOŠEVIĆA! Šta se dešavalo u centru Beograda, i ZAŠTO JE OVO PRELOMNI TRENUTAK obračuna sa mafijom!

Podeli vest

U specijalnoj emisiji na televiziji Pink, u kojoj gostuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prikazano je jezivo ubistvo koje se desilo u centru Beograda, a kada je ubijen Vlastimir Milošević.

Za ovo ubistvo je bio osumnjičen, a potom volšebno oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković i još jedna osoba. Telo Vlastimira Miloševića nađeno je 30. januara ujutru 2017. u rano jutro na tramvajskim šinama u Ulici 27. marta, u centru Beograda. Ubica je ušao u ulaz zgrade u kojoj je Milošević stanovao i tu ga je čekao.

Kada se Milošević pojavio na vratima, na njega je ispalio deset hitaca iz “škorpiona” s prigušivačem, od čega ga je sedam pogodilo u telo i jedan ispod brade. Uprkos tome, ranjen je počeo da trči i pobegao preko ulice, ali je usled krvarenja pao na tramvajske šine. Ubica mu je prišao i ispalio još šest metaka u glavu.

- Govorimo o sukobu dva klana, pri čemu ovaj mladić nema veze sa tim. Škaljarski i Kavački klan. Tu ima i biznisa, ekonomsko politička pozadina i slično. Ovaj događaj je važan jer predstavlja veliki problem. Ranije smo imali ubistvo. Najgore je bilo dvehiljaditih, a onda 2018. godine. Svako ima pravo na sve, ali država mora da se obraća na odgovoran način. Ovaj čovek je bio uzoran čovek, karatista. Ubijen je jer je bio fizički jak i radio je kao pravo obezbeđenje na splavovila. On je smetao zbog prodaje droge na splavovima. On je neke od njihovih ljudi pretukao, i zato su ga se plašili. Inače on je kum Miljkovića, koji se hvali kako je ubio dvojicu kumova. Šta se ovde događa? To traje negde do kraja 2017 i početka 2018. godine, i nemamo neki značajan broj ubistva, tačno 15. Odjednom kažu da su kontaminirani DNK nalazi Belivuka i da se mora pustiti na slobodu. Jedan hrabar policajac koji posle toga prolazi pakao, učestvovao je u hapšenju. Krenuli su postupci protiv njega u policiji. Tužilac je pravilno radio svoj posao i tražio veštačenje Belivukovog telefona - nije mogla da ga dobije jer su ga visoki zvaničnici MUP-a krili. Istraga je opstruirana i javljaju se čudne stvari sa kontaminacijom dokaza. Ja tada prvi put javno govorim o tome kako mi je to čudno. Tada kreće i moje protivzakonito prisluškikvanje. Zaključak koji je potpisao Toma Radovanović kaže da su neka lica na nivou UKP formirale centre moći koji su prikupljali podatke o predsedniku Srbije - rekao je Vučić nakon što je prikazan snimak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ingh

pre 2 godine

Ja opet pitam,zasto se posle 4 godine objavljuje ovaj snimak....sledom nadzora ostalih kamera,moze se identifikovati ubica. Ovo je samo dokaz, da je saradnja postojala

Tog

pre 2 godine

hrabrog policajca ste šikanirali do smrti, jer je trebalo spasiti člana napredne sekte Nevolju koji vam je trebao za prljave poslove koje je naručivao vođa sekte i cartela iz stana na Zvezdari pokrivenog DEA i FBI kamerama i prislušnim uređajima, bez kojih dokaza bi osumnjičeni i dalje bio na slobodi i ponosni član naprednjaka, dok je sad najnezgodniji svedok koji razmišlja o samoubistvu koronom na respiratoru...

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija