• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.07.2021

09:21

UBIO ŽENU, POZVAO DADILJU DA ČUVA DECU PA OTIŠAO U POLICIJU Optužnica protiv Srbina u Austriji

Vesti

UBIO ŽENU, POZVAO DADILJU DA ČUVA DECU PA OTIŠAO U POLICIJU Optužnica protiv Srbina u Austriji

Podeli vest

Tužilaštvo je u austrijskom gradu Salcburugu podiglo optužnicu protiv Nenada Lazarevića (26) iz Kušiljeva kod Žabara zbog sumnje da je 21. marta ove godine ubio suprugu Dajanu Lazarević (23), a zatim sakrio njeno telo, pozvao dadilju da pričuva njihovu decu i na kraju se predao policiji.

Kako su preneli austrijski mediji, zločin se dogodio u stanu u kom je Dajana živela sa decom.


- Nenad i Dajana izvesno vreme pre zločina nisu živeli zajedno. Nenad je kobnog dana došao kod Dajane, dok je njihovo dvoje dece spavalo u sobi. Hteo je da se pomire, ali je izbila svađa. Optuženi je uzeo keramički nož i Dajanu izbo po grudima i vratu. Videvši šta je uradio, sakrio je ženin leš i pozvao dadilju da pričuva decu. Zatim je otišao u policijsku stanicu i mirno ispričao šta je uradio - pišu austrijski mediji. 


Nekoliko policijskih patrola brzo je otišlo u stan gde se dogodio zločin, a u kom je bila bebisiterka s decom. 
Dajanin stric F. L. nakon ubistva je ispričao da su ona i Nenad godinama bili u braku i da su imali probleme jer je on bio bolesno ljubomoran.


- Nenad je i ranije napadao Dajanu. Nasrtao je nožem čak i na tasta i taštu. Već je imao prijave za nasilje, bio je i u pritvoru dva meseca. Kad je izašao, dobio je zabranu prilaska Dajani i deci. Kobne večeri on ju je ubedio da mu otvori vrata stana. Posvađali su se i Nenad ju je ubio - rekao je stric.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija