• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.08.2021

10:05

ĐORĐE SE UDAVIO NAOČIGLED SINA (5)! Kupači uspeli da izvuku dete iz Ibra, nesrećnom čoveku nije bilo spasa

Vesti

ĐORĐE SE UDAVIO NAOČIGLED SINA (5)! Kupači uspeli da izvuku dete iz Ibra, nesrećnom čoveku nije bilo spasa

Podeli vest

Đorđe B. (37) udavio se u nedelju u reci Ibar kod Glavčićevog mosta u Kraljevu, i to naočigled svog petogodišnjeg sina!

Ostali kupači su uspeli da izvuku dečaka iz Ibra, ali nesrećni Đorđe je ostao pod vodom i njegovo telo je pronađeno tek u ponedeljak ujutro. 


Strašna tragedija dogodila se u nedelju oko 18 sati u brzacima Ibra. 

Bio dobar plivač
Đorđe je kobnog dana došao do reke sa sinom, da se osveže. Kako smo čuli od njegovih sugrađana koji su se zadesili na mestu nesreće, Đorđe je u jednom trenutku sa sinom ušao u vodu, ali je grupa kupača, koja se nalazila sa ribničke strane reke, shvatila da nešto nije u redu. Đorđe se mučio da se održi na površini vode, koprcao se, pa su mu kupači priskočili u pomoć. Najpre su zgrabili dečaka i izvukli ga na obalu, ali dok su se vratili po Đorđa, on je već bio nestao pod vodom.


- Potonuo je i više se nije pojavljivao na površini. Jednostavno je nestao. Dozivali smo ga, ljudi su zaranjali kako bi otkrili gde je utopljenik i da li se, eventualno, zakačio za nešto, pa ne može da izroni. Kako je vreme odmicalo, bili smo sve više sigurni da mu nema spasa. Nažalost, narednog dana, u ponedeljak oko deset sati ujutro, crne slutnje su se obistinile, nakon što su spasioci našli Đorđevo telo, koje je isplivalo između dva splava - uzbuđeno priča očevidac.


Prijatelji nastradalog Đorđa kažu da je bio dobar plivač i da u vodi nikada nije "rizikovao i pravio gluposti".
- Nema šanse, pa kupao se sa sinom, a deca su mu bila sve u životu. Obožavao ih je, kao i svoju suprugu. Odgovoran, porodičan čovek sa planovima za budućnost... Sada je sve odneo Ibar, sve je uzalud - priča očajni Đorđev prijatelj.

Naložena obdukcija
On pretpostavlja da je Đorđu pozlilo u vodi, kad je počeo da se davi.
- Jednostavno, nemam drugo objašnjenje za tragediju... Šta se tačno dogodilo, utvrdiće nadležni, ali šta god da je uzrok utapanja, to neće moći da nam ga vrati - kazao je ovaj Kraljevčanin.
Uviđaj na mestu gde je pronađeno Đorđevo telo obavili su pripadnici kraljevačke policije i nadležnog tužilaštva, koje je naložilo obdukciju tela. Nakon završetka istrage biće poznate sve okolnosti pod kojima je nastradao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

TRAGEDIJA NA IBRU! Pronađeno telo utopljenog muškarca
Hronika

TRAGEDIJA NA IBRU! Pronađeno telo utopljenog muškarca

Nakon što je u nedelju po podne nestao u Ibru, nedaleko od Glavčićevog mosta u centru Kraljeva, beživotno telo Đorđa Baltića (37) isplivalo je kod obližnjih splavova. Tako je potvrđeno da muškarac utopio i da se njegov boravak na reci sa petogodišnjim sinom tragično završio

02.08.2021

13:33

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija