• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

07.08.2021

15:21

Kobni udarac u glavu: Vlasnik kafane usmrtio gosta, SNIMAK TUČE BIO SAKRIVEN

Vesti

Kobni udarac u glavu: Vlasnik kafane usmrtio gosta, SNIMAK TUČE BIO SAKRIVEN

Podeli vest

Novopazarska policija uhapsila je M. L., vlasnika noćnog bara "Trezor" u Tutinu, zbog sumnje da je u petak pretukao Edina Tahirovića (40) iz sela Đerekare, koji je od zadobijenih povreda preminuo u domu zdravlja. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Kako Informer saznaje od izvora iz istrage, Edin Tahirović je u klubu bio sa prijateljima i u jednom trenutku došlo je do verbalne čarke sa drugim gostima.


Očevici koji su bili u lokalu ispričali su policiji da je prepirka bila bezazlena i da je M. L., vlasnik bara, prišao Tahiroviću i njegovim drugovima i zamolio ih da se ne raspravljaju sa drugim gostima.

Svađa je bila bezazlena
- Nakon kraćeg razgovora situacija se smirila, ali je ubrzo opet došlo do svađe između Tahirovića i njegovog društva sa pojedinim gostima. Gazda je opet prišao mladićima i zamolio ih da se smire ili da napuste lokal. Tada su Edin i njegovi drugovi izašli iz lokala, a gazda je krenuo za njima da ih isprati - priča mladić koji je bio u "Trezoru."


Ispred kluba između Edina Tahirovića i M. L. došlo je do žučne svađe, a naš izvor iz policije navodi da je rasprava ubrzo prerasla u tuču.
- Gazda "Trezora" je, kako pokazuju prvi rezultati istrage, pesnicom u lice udario Tahirovića, koji je pao i udario glavom u beton. Tom prilikom zadobio je teške povrede i odmah je prevezen u dom zdravlja, gde je preminuo u pet sati ujutro - rekao je izvor iz istrage.


On dodaje da je osumnjičeni M. L. odmah nakon sukoba otišao kući, gde je sačekao policiju i nije se opirao hapšenju.

Nije znao da je ubio čoveka
- Okrivljeni nije ni znao da je Tahirović preminuo. Na saslušanju je rekao da je Edina udario jednom i da je on pao. Kada su mu policajci rekli da je muškarac preminuo, osumnjičeni je izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo i da nije nameravao da ga ubije - ispričao je naš sagovornik.
Protiv vlasnika noćnog bara policija je podnela krivičnu prijavu za krivično delo nanošenje teških povreda sa smrtnim ishodom. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, a nakon toga biće saslušan u Višem tužilaštvu u Novom Pazaru.


Edin Tahirović, koji je nakon tuče preminuo, bio je oženjen i otac je troje dece. U selu Đerekare, gde je živeo, za njega kažu da je bio dobar domaćin i miran čovek.
- Dobar komšija i domaćin. Ostavio je svoju porodicu, decu. Tuga - kaže jedan od meštana. 


Hteo da sakrije snimke tuče
Noćni bar ispred kojeg se dogodila kobna tuča nalazi se u sklopu "Gradskog stadiona" u Tutinu i pokriven je video-nadzorom.
- Kada su policajci hteli iz kluba da uzmu hard-disk, videli su da on nedostaje. Pretragom su ga pronašli ispod tribine stadiona. Ubrzo su utvrdili da ga je Dž. Ć. sakrio. Zbog toga će protiv njega biti podneta krivična prijava - rečeno je u policiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija