• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: K.R.

01.09.2021

12:46

VIDEO SLIKE UNAKAŽENE SUPRUGE PA UDARAO GLAVOM U ZID! Nasilnik iz Zablaća upućen na psihijatrijsko veštačenje u Beograd

Printscreen

Vesti

VIDEO SLIKE UNAKAŽENE SUPRUGE PA UDARAO GLAVOM U ZID! Nasilnik iz Zablaća upućen na psihijatrijsko veštačenje u Beograd

Podeli vest

Goran V. (30) iz Zablaća kod Čačka, koji je u noći između nedelje i ponedeljka zverski pretukao svoju suprugu Nikoliju V. (29) i naneo joj povrede od kojih je životno ugrožena, danas je upućen na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beograd.

On je, kako saznajemo u policiji, prilikom saslušanja pred tužiocem, kada je video fotografije svoje unakažene supruge, počeo da udara glavom o zid, da se baca, i da se i ako su mu ruke bile vezane lisicama, udara po glavi…

Pre toga, on se branio da je sa ženom bio na nekoj svadbi, i da je jednog trenutka primetio da je nema. Onda mu je neko navodno pomenuo da ju je neko “ automobilom odvezao kući”. Prema njegovom iskazu, “i ona je bila pijana, i kada je stigao kući, prva ga je napala”. Posle toga šta je bilo, rekao je da se “ ne seća”, saznaje Informer.

Nakon toga su mu predočene fotografije unakažene i premlaćene Nikolije, reagovao je histerično… Na psihijatriji u Čačku nisu hteli da ga prime, pa je odlučeno da se uputi na veštačenje u Beograd.

Nasilnik bio pijan i drogiran

Osnovni javni tužilac u Čačku je osumnjičenom odredio pritvor zbog dva krivična dela nasilja u porodici i jednog kršenja mere zabrane uznemiravanja. On je, kako se navodi u obrazloženju, bio u alkoholisanom stanju i pod dejstvom amfetamina, u centru sela po povratku sa veselja udarao suprugu motkom sa ekserom po telu i glavi i ujedao je.

Naneo joj je teške telesne povrede, prelome rebara, brojne hematome, otiknuo joj uvo. On je napao i majku koja je pozvala policiju kada joj je ispričao šta je uradio, udario je u lice i ugrizao je za rame.

Goran V. je ranije osuđivan za nasilje u porodici, ali i za druga krivična dela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija