• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

03.09.2021

09:38

EPILOG ŽESTOKE PUCNJAVE I UBISTVA U NOVOM SADU! Lekari otkrili u kakvom je zdravstvenom stanju ranjeni Goranac

Vesti

EPILOG ŽESTOKE PUCNJAVE I UBISTVA U NOVOM SADU! Lekari otkrili u kakvom je zdravstvenom stanju ranjeni Goranac

Podeli vest

Goran Kovačević Goranac (47) ranjen u sinoćnoj pucnjavi u Cankaraevoj ulici u Novom Sadu, posle zbrinjavanja u Urgentnom centru KCV, pušten je kući, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi

U KCV je 2. septembra oko 22 sata primljen pacijent sa povredom leve podlaktice, bez znakova svežih koštanih lezija – navode u PR službi Kliničkog centra Vojvodine i dodaju - Posle hitne, blagovremene primarne obrade rane, pacijent je u stabilnom stanju pušten na kućno lečenje.

Foto: Informer

 

Kovačević je ranjen u četvrtak uveče oko 21.30 sati u dvorištu zgrade u Cankarevoj 8 u novosadskom naselju Detelinara.

U toj pucnjavi je ubijen Uroš S. (27), za koga se pretpostavlja da je njegov telohranitelj ili vozač. Lekari Hitne pomoći su došavši na lice mesta, mogli samo da konstatuju smrt mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija