• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.09.2021

15:29

MIROSLAV ALEKSIĆ 1. OKTOBRA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Ročište tačno u podne!

Vesti

MIROSLAV ALEKSIĆ 1. OKTOBRA NA OPTUŽENIČKOJ KLUPI! Ročište tačno u podne!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu zakazao je za 1. oktobar pripremno ročište u procesu protiv vlasnika škole glume Miroslava Mike Aleksića, povodom optužbi da je silovao i polno uznemiravao sedam polaznica te škole

Ročište je zakazano za 12 časova, precizirala je Tanjug portparolka suda Tatjana Tešić.

Pripremno ročište će biti zatvoreno za javnost i na njemu se će Aleksić kratko izjasniti o krivici, a potom će se utvrđivati koji će se dokazi izvoditi na suđenju.

Suđenje će biti zakazano po završetku pripremnog ročišta, na koje će Aleksić biti priveden iz pritvora u kojem se nalazi od 16. januara.

Suđenje bi trebalo da bude javno, osim ako učesnici postupka ne zatraže isključenje javnosti zbog zaštite privatnosti.

Početkom avgusta Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je u celosti optužnicu protiv Aleksića kojom se on tereti za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić pa i druge devojke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 2 godine

Laži, sve same laži i podmetanja. A iza svega, Bjela opet. Agresivac i nasilnik. A ovu kad vidim, sve mi jasno. Miko izdrži, PRAVDA ĆE TRIJUMFOVATI!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija