• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2021

14:09

Identifikovani osumnjičeni za likvidaciju u Novom Sadu, RASPISANA POTRAGA

Informer/društvene mreže

Vesti

Identifikovani osumnjičeni za likvidaciju u Novom Sadu, RASPISANA POTRAGA

Podeli vest

Policija je identifikovala osumnjičene za likvidaciju MMA borca Uroša Stefanovića (27) i ranjavanja Gorana Kovačevića – Goranca (47) u mafijaškoj sačekuši u četvrtak uveče, u novosadskom naselju Detelinara.

Kako saznajemo, raspisane su potrage za 3 osobe koje se sumnjiče da su učestvovale u ubistvu.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je ranije da se intenzivno traga za neposrednim izvršiocima ubistva.

"Kao što je u saopštenju MUP-a rečeno, zajedničkim radom rasvetljeno je krivično delo teško ubistvo Uroša Stefanovića i ranjavanje Gorana Kovačevića, te se za neposrednim izvršiocima intenzivno traga", navodi se u saopštenju novosadskog Višeg tužilaštva.


Nakon njihovog hvatanja oni će, kako ističe tužilaštvo, biti privedeni i saslušani u tom tužilaštvu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Foto: Ns uživo

Mesto ubistva



Podsetilo je da je povodom ovog teškog ubistva u saradnji sa pripadnicima Policijske uprave Novi Sad, Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, SAJ-a, Žandarmerije u okviru predistražnog postupka preduzimalo različite radnje u skladu sa zakonom, sa ciljem rasvetljavanja svih okolnosti dogadaja.

Tokom preduzimanja radnji, kako je ukazalo tužilaštvo, izvršen je uviđaj lica mesta, izuzeti su tragovi sa lica mesta, oduzeti određeni predmeti, a veštačenja su dala rezultate.

Osim toga, izvršeni su pretresi različitih objekata, više osoba je ispitano u vezi sa njihovim saznjanjima, dok je Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu odobrilo zadržavanje pojedinih lica zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela iz njegove nadležnosti.

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je istaklo da u saradnji sa drugim državnim organima nastavlja dalji rad na ovom slučaju i preduzima sve radnje radi obezbeđivanja dokaza povodom ovog događaja koji je uznemirio javnost, nakon čega će se doneti dalje procesne odluke u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija