• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

07.09.2021

15:09

ZARAŽENA KORONOM BACILA SE SA TREĆEG SPRATA! Tragedija u Kovid bolnici, pacijentkinja skočila kroz prozor toaleta!

Vesti

ZARAŽENA KORONOM BACILA SE SA TREĆEG SPRATA! Tragedija u Kovid bolnici, pacijentkinja skočila kroz prozor toaleta!

Podeli vest

U kruševačkom naselju Parunovac desila se tragedija, čiji se uzroci još istražuju

Oko 14,30 časova skokom kroz prozor toaleta, sa trećeg sprata Kovid bolnice, pacijentkinja (68) izvršila je samoubistvo.

Na mesto nesreće odmah je stigla Hitna pomoć, ali je bilo prekasno jer je nesrećna žena od posledica pada na mestu ostala mrtva.

Telo nesrećne žene ispred bolnice primetili su zaposlen, koji su joj pritrčali u pomoć i pomkušali da je reanjimiraju. Nažalost, ubrzo su konstatovali smrt.

„Žena je bila naša pacijentkinja, lečila se zajedno sa mužem koji je takođe hospitalizovan. Otišla je u toalet odakle je skočila kroz prozor.

Niko ne zna šta je bio okidač za ovaj očajnički potez, a vest da se dogodilo samoubistvo uznemirila je sve pacijente i zaposlene u kovid-bolnici - rekao je jedan od svedoka ove tragedije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 2 godine

Potpuno mogu da je razumem. Dok sam proletos ležao u Covid bolnici, samo zahvaljujući činjenici da sam bio nepokretan, atrofiranih nogu, nisam uradio isto a zaista sam neodoljivo želeo da se bacim sa 3. sprata i sebi prekratim muke. Ljudi nemojte se igrati sudbinom, korona je pakao i evo 6 meseci kasnije još uvek obijam ordinacije zbog post covid problema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija