• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rešetka.rs

12.09.2021

19:20

/FOTO/ OGROMAN POŽAR KOD LESKOVCA! Sve raspoložive vatrogasne ekipe na terenu!

Rešetka.rs

Vesti

/FOTO/ OGROMAN POŽAR KOD LESKOVCA! Sve raspoložive vatrogasne ekipe na terenu!

Podeli vest

Skoro sve raspoložive vatrogasne ekipe iz Leskovca, već više od dva sata pokušavaju da ugase požar koji je izbio nadomak sela Nomanica između Leskovca i Vlasotinca

U ovom trenutku gori hektar i po šume,obradivih površina i strnike.

Na sreću povređenih nema.

Foto: Rešetka.rs

Kako nam kažu sami meštani ovog sela, požar je izbio na velikoj divljoj deponiji koja je ovde formirana jos odavno:,, To se više nije znalo ko šta baca. Bacali smo i mi, bacali su iz okolnih sela, eto sad nam je došao dim na kućni prag“, komentariše jedan Nomančanin.

Na licu mesta smo se i uverili da je zaista na ovom mestu vidljiva ogramna količina poljoprivrednog otpada, kao i građevniskog.

Okolo meštani stoje sa strane i posmatraju u čudu i sa strahom vatrenu stihiju koja guta njihov kraj, dok se vatrogasci nadljudski bore da sto pre lokalizuju požar.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija