• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

16.09.2021

12:43

Muškarac iz Velike Plane falsifikovao sve - od testova na koronu do licenci za električara

Vesti

Muškarac iz Velike Plane falsifikovao sve - od testova na koronu do licenci za električara

Podeli vest

Smederevska policija otkrila je u okolini Velike Plane ilegalnu štampariju i uhapsila 57-godišnjeg P. S. iz tog grada zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave, saopštila je danas Policijska uprava Smederevo.

Kako se navodi u saopštenju, na osnovu saznanja da P. S. izrađuje i prodaje falsifikovane potvrde o rezultatima testiranja na korona virus, inspektori su u pretresu njegove kuće pronašli opremu za štampanje kojom je, kako se sumnja, izrađivao falsifikovana dokumenta visokog kvaliteta sa reljefnim žigovima i hologramima.

Nađeno je, osim opreme, i više blanko i popunjenih potvrda Instituta za javno zdravlje, austrijskih potvrda o vakcinaciji, diploma srednjih škola, stranih saobraćajnih dozvola, licenci za obavljanje poslova električnih instalacija i tehničara za računarske mreže, kao i sertifikata o položenom kursu nemačkog jezika.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija