• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.09.2021

11:05

FILMSKA AKCIJA POLICIJE! Ovako su zbog iznude uhapšeni suspendovani policajac i pripadnik BIA/VIDEO/

printscreen

Vesti

FILMSKA AKCIJA POLICIJE! Ovako su zbog iznude uhapšeni suspendovani policajac i pripadnik BIA/VIDEO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, izvršili su spektakularnu akciju hapšenja korumpiranih policajaca

Lisice su stavili na ruke S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog krivičnog dela prinuda u pokušaju, na štetu jednog vlasnika restorana iz Požarevca.

Kao što je Informer već pisao oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu.

Evo kako je izgledala akcija njihovog hapšenja




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ne razumemo

pre 2 godine

Šta je ovde "spektakularno", sem vašeg naslova? 20-30 policajaca na jednog propalog policajca. Ako je potreban takav odnos snaga, onda su jaci oni koji su kriminalni. Mafija jača od države? To hoćete da kažete?

UHAPŠEN SLUŽBENIK BIA I POLICAJAC! U Požarevcu primoravali vlasnika da im budzašto proda kafanu
Hronika

UHAPŠEN SLUŽBENIK BIA I POLICAJAC! U Požarevcu primoravali vlasnika da im budzašto proda kafanu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

25.09.2021

09:13

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija