• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

02.10.2021

12:28

KUČEVO ŠOKIRANO BRATOUBISTVOM! Zbog žene je zadavio rođenog brata, a onda sve priznao i zaplakao, ONA GA JE VARALA?!

V.J.

Vesti

KUČEVO ŠOKIRANO BRATOUBISTVOM! Zbog žene je zadavio rođenog brata, a onda sve priznao i zaplakao, ONA GA JE VARALA?!

Podeli vest

Tragedija koja je u petak poslepodne potresla Kučevo, nikoga u ovoj varoši u Homolju nije ostavila ravnodušnim

Svi koji su poznavali Ivana M.(43) i njegovog brata Mirka M. u prvom trenutku po saznanju, bili su u neverici i čuđenju koji je to toliko jak razlog moga da dovede da brat podigne ruku na svog rođenog brata.

,,Strašno je . Ovo je katastrofa. Poznavao sam obojicu . Istina voleli su da popiju ali ovako nešto nisam mogao ni da zamislim. Znam da je Mirko od ranije imao problema sa Zakonom zbog različitih krivičnih dela.

Tužno je, jer su ovo posledice koje vuku iz detinjstva. Obojica su bili jako namučeni. Živeli su u veoma lošim uslovima , gotovo u podrumu zgrade. Celog života su bili nekako napušteni i prepušteni sami sebi, proveli su život po domovima, pa su iz tog razloga često bili lake mete za one koji su nekako uvek bili sa druge strane Zakona, za Informer kaže jedan od poznanika Ivana i Mirka M. iz Kučeva koji su se prema još uvek nezvaničnim informacijama potukli zbog Ivanove žene Olivere N. koja je živela sa njima u zajednici.

,, Ne verujem još uvek šta se dogodilo. Čula sam da je Ivan.M. bio u gradu i da je pri povratku kući ženu sa kojom je živeo, zatekao sa svojim rođenim bratom.Potukli su se i da je Ivan M. zadavio rođenog brata golim rukama. To je strašno, katastrofa! Nemogu da dođem sebi, kaže vidno potresena i uznemirena Kučevljanka , još uvek u neverici jer je za tragediju čula odmah nakon što se dogodila, jer je Kučevo malo mesto u kome se svi poznaju i sve se brzo pročuje i sazna.

Ivan M. je odmah nakon što je ubio svog rođenog brata Mirka.M. krenuo nazad u grad u kafanu u kojoj je pre tragedije bio. Sreo je poznanika kome je zaplakao i priznao šta je uradio, rekavši ,,Ubio sam govedo,,.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kučevu uhapsili su ga i odredili meru zadržavanja. Precizniji detalji ove stravičene tragedije biće poznati nakon završene istrage koja je u toku.

Radio kako moler, brata ubio zbog preljube?!

Inače, Ivan M. je u Kučevu radio kao moler, ali i sve ostale poslove kada bi ga neko od meštana angažovao. Oni koji su ga dobro poznavali još uvek ne veruju da je tako nešto mogao da uradi , uprkos tome što je kao i usvakoj kući i u njihovoj bilo svađa i razmirica. Iako su obojica
voleli alkohol, za pojedine meštane kako smo čuli, to ne bi trebalo da bude toliko jak razlog, da brat podigne ruku i ubije rođenog brata.

Međutim, ubrzo su gradom krenule i drugačije priče. Prema još uvek nepotvrđenim informacijama glavni razlog ove nesvakidašnje nesreće i tragedije je preljuba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija