• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2021

23:50

CRNA SUBOTA U SRBIJI, DAN NIJE MOGAO BITI TUŽNIJI! Poginulo dvoje mladih, pronađena tela cele porodice, dve devojčice usmrtila struja...

Informer

Vesti

CRNA SUBOTA U SRBIJI, DAN NIJE MOGAO BITI TUŽNIJI! Poginulo dvoje mladih, pronađena tela cele porodice, dve devojčice usmrtila struja...

Podeli vest

Ova subota bi se slobodno mogla nazvati "crnom" s obzirom na to kakve su se vesti nizale danas

Nakon što su u teškoj nesreći na Konjarniku poginule dve mlade osobe, Srbiju je potresla vest da su pronađena tela cele porodice Đokić, da bi se večeras dogodila još jedna strašna nesreća u kojoj su dve devojčice od 5 i 7 godina izgubile život...

Udes na Konjarniku

Na okretnici autobusa 31 i 17 na Konjarniku jutros je došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule dve osobe. Nesreća se dogodila jutros oko 6.45 časova a poginuli su muškarac S.M. (28) i žena K.J. (31). 

Na stravičnom snimku nesreće vidi se da je do užasa došlo usled velike brzine kada je vozač izleteo s puta i zakucao se pravo u banderu!

PIJAN VOZIO ČAK 150 NA SAT! Pavle izazvao stravičnu nesreću u kojoj su mu poginuli brat i drugarica, OD SILINE UDARCA IZLETELI IZ VOZILA!

Od siline udarca K. J. i M. S. ispali su iz vozila, Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći, međutim lekari su samo mogli da konstatuju smrt mladića i devojke.

Svedoci užasa rekli su da je udarac bio stravičan i da su tela poginulih odletela iz vozila.

- U trenutku se začuo stravičan udarac. Kad sam izletela na ulicu nisam mogla da verujem šta vidim. Delovi tela i automobila bili su na sve strane. U prvi mah sam pomislila da je automobil udario nekog pešaka – priča radnica obližnjeg kioska za Blic.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Pronađena zapaljena tela tročlane porodice

Beživotna tela prekrivena ceradom pronađena su u blizini zapaljenog vozila koje je jutros uočeno u ataru sela Tešica, a veruje se da vozilo pripada porodici Đokić, kojoj se od nedelje izgubio svaki trag... 

Goran, Gordana i Lidija Đokić nestali su u nedelju kada su se vraćali iz sela Moravice, gde su bili kod Goranove majke na večeri, kući u Aleksinac. Na putu do kuće njima se izgubio trag, a policija, prijatelji i porodica pet dana su tragali za njima.

Nakon što je policija pronašla njihov automobil zapaljen, detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju pronađena su i tela tročlane porodice.

Utvrđeno je da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina zapaljena. Na koji način su Đokići ubijeni utvrdiće obdukcija.

Foto: Informer/D. K.

Dve devojčice stradale od strujnog udara

Dva deteta starosti 5 i 7 godina stradala su nakon strujnog udara u stanu u Obrenovcu.

Prethodno oko 15.40 časova dežurne službe pozivala je M.R. i prijavila da je došlo do poplave u stanu u Karađorđevoj ulici i da neko doziva u pomoć.

Patrola je odmah otišla na lice mesta i ustanovila da se u stanu nalazilo troje dece, uzrasta između 6-8 godina. Dvoje dece je Hitna pomoć prevezla u Dom zdravlja, dok treće dete nema povrede.

Majka dece se nalazila na poslu, te su deca bila sama u stanu. Lekar je konstatovao smrt dvoje dece oko 17.10 časova.

Čoveka samlela mašina

Radnik jedne firme za obradu drveta u selu Zloćudovo kod Leskovca pronađen je danas mrtav na svom radnom mestu, javlja Jugmedia.

Kako navodi, pozivajući se na nezvanične informacije, njega je na radnom mestu povukla i samlela mašina za struganje drveta.

Do nesreće je došlo oko 11 časova.

Mladin otac preminuo usred svadbe

Na svadbi na Ledinama mladin otac (57) preminuo je usred veselja. Kako Telegraf saznaje, čovek se srušio na podijum pored muzičara. 

Pokušana je i reanimacija, ali bezuspešno.

Nezvanično, mlada, čiji je otac preminuo, je u drugom stanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija