• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. V.

03.10.2021

14:52

Ivan zadavio rođenog brata zbog žene

M. V.

Vesti

Ivan zadavio rođenog brata zbog žene

Podeli vest

U Višem sudu u Požarevcu određen je pritvor od 30 dana Ivanu M. (43) iz Kučeva, zbog osnovane sumnje da je 1. oktobra popodne rukama zadavio svog rođenog brata Mirka M. (39). Pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio delo i zbog uznemirenja javnosti

On je saslušan u prisustvu advokata dodeljenog po službenoj dužnosti i tada je priznao delo za koje se tereti. Zbog njegovog priznanja, očekuje se da se istraga brzo okonča i da se zakaže prvo ročište suđenja.

Inače, osumnjičeni je sa pokojnim bratom živeo u  podrumu jedne zgrade u Kučevu, punom smeća i fekalija.

Sa njima je  živela i Olivera N. (47), koja je bila glavni uzrok svađe i ubistva. Pošto se oko 17 sati vratio iz kafane, Ivan je napao brata da živi sa njegovom ženom. Ovaj je uzvratio da je ona i njegova žena, a onda je među njima započela svađa i tuča. Kada je brata zadavio rukama, Ivan je otišao ponovo u kafanu i tamo pred gostima izjavio „Ubio sam govedo“.

Ubrzo nakon toga slučaj je prijvaljen policiji, koja ga je pronašla i uhapsila, uz određenje pritvora od 48 sati.

U daljem toku istrage, saslušaće se svedoci, a obaviće se i veštačenje mentalnog stanja osumnjičenog, da bi se utvrdilo da li je u trenutku izvršenja ubistva bio uračunljiv.

Takođe, obaviće se i obdukcija tela ubijenog, u Zavodu za sudsku medicinu u Beogradu. Iz izvora bliskog istrazi, saznajemo da je osumnjičeni u vreme zločina imao 1,96 promila alkohola u krvi. Da li je tada i njegov brat bio pijan, utvrdiće se obdukcijom. 

Prema pričama komšija, braća su se često svađala i tukla i pozivala policiju, tako da je njima već duže vreme poznato da se oni nisu slagali. Za delo za koje se osumnjičeni tereti, propisana je kazna od 5 do 15 godina zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!
Hronika

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!

Moravac, rodno selo Gorana Đokića užasnuto je njegovim, a još više svirepim ubistvom njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije. Listom su se nadali da će tročlana porodica koja je nestala 26. septembra, nakon što su iz ovog sela krenuli kući u Aleksinac, biti pronađeni živi. Pronalazak tri spaljena leša u jami u ataru Moravca, kilometrima daleko od prvih kuća, ožalostio je ali i prestravio stanovnike ovog mirnog sela

03.10.2021

13:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija