• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

05.10.2021

10:07

OPTUŽENA ZA UČEŠĆE U UBISTVU MUŽA, DANIJELA SE BRANILA NA SUDU: Nisam pustila ubicu u kuću, kriva sam jer me SVEKAR I SVEKRVA NE VOLE!

Vesti

OPTUŽENA ZA UČEŠĆE U UBISTVU MUŽA, DANIJELA SE BRANILA NA SUDU: Nisam pustila ubicu u kuću, kriva sam jer me SVEKAR I SVEKRVA NE VOLE!

Podeli vest

Na suđenju za ubistvo Nemanje Grčića u Vrdniku u aprilu 2019. godine iznete su završne reči, a njegova udovica Danijela Đilasović, optužena za učešće u zločinu, pred sudom je ponovila da nema nikakve veze sa smrću muža.

Podsetimo, Đilasovićeva se tereti da je pustila Zorana Dimića, optuženog da je ubio Grčića, u vikendicu u kojoj se sa suprugom bila u Vrdniku.

- Kriva sam što me svekar i svekrva ne vole - rekla je Đilasovićeva. Zoran Dimić koji je optužen da je ubio Grčića, takođe je negirao zločin i rekao da trpi nepravdu jer je 30 meseci u pritvoru.

Foto: Informer

Mesto ubistva

Suđenju su prisustvovali i roditelji ubijenog Nemanje, Jovan i Mira.

- Sin mi je pre odlaska rekao da se plaši da će mu Danijela nešto namesititi. Samo sam ga pogledala na to, nisam mu ništa rekla - izjavila je pred sudom Mira Grčić.

Pre završnih reči ispitan je policijski službenik koji je učestovao u hapšenju, a koji je izjavio da pred njim nije vršena nikakva sila nad Dimićem, kako on tvrdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija