• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.N.

05.10.2021

22:21

Umalo da strada ispred kuće! Student iz Kikinde vozio bicikl, pa se sudario sa motociklistom!

V.N.

Vesti

Umalo da strada ispred kuće! Student iz Kikinde vozio bicikl, pa se sudario sa motociklistom!

Podeli vest

Aleksandar P. (23) iz Kikinde, student ekonomije u Subotici, zadobio je povrede glave u saobraćajnoj nesreći danas oko 18.45 časova vozeći bicikl ispred svoje kuće u ulici Žarka Zrenjanina, kada se sudario sa motociklistom S.T. (43) koji je hteo da ga pretekne

Obojica učesnika u saobraćaju kretala su se ulicom Žarka Zrenjanina, iz pravca Albertove prema Suvačarskoj, kada je u jednom momentu vozač bicikla Aleksandar P. počeo da skreće ispred broja 68 i tom prilikom se sudario sa motociklistom S.T. koji je već krenuo da ga pretiče.

-Vozio sam iza njega i nisam video da je dao ruku da skreće, ali sam već počeo da ga pretičem. Čuo sam samo jak udarac o moju kacigu i u drugom momentu video sam mladića koji leži na putu-kaže vidno potresen vozač motocikla S.T.

Foto: V.N.

Na lice mesta izašla je policija koja izvršila uviđaj i hitna pomoć koja je povređenog mladića prevezla u kikindsku Opštu bolnicu. Na putu su vidljivi tragovi krvi od zadobijenih povreda i dve kese brašna i sir koje su povređenom mladiću ispala iz korpe bicikla. Ispred kuće povređenog Aleksandra nemo je stajao njegov otac.

-Bio sam u kući u trenutku nesreće i čuo policijsku sirenu. Odmah sam izašao na ulicu i samo me je presekao jak bol u predelu stomaka. Video sam svog sina krvave glave kako leži povređen na putu. Lekar je rekao da će biti dobro, odvezli su ga u bolnicu-uzrujano priča mladićev otac.

On je je rekao da je njegov sin pre nemilog događaja otišao u prodavnicu da kupi brašno i sir majci, jer je nameravala da peče palačinke.

Foto: V.N.

-Kada je kretao u prodavnicu, pitao sam ga zašto ne ide kolima, ali je on rekao da će ipak biciklom. Ima njegova kola, dobar je vozač, ali vidite šta može da se desi. Najpre je otišao u jednu prodavnicu, a zatim je posetio market na ćošku u našoj ulici. Po povratku se desio udes-rekao je Aleksandrov otac uz konstataciju da će njegov sin od danas slaviti drugi rođendan.

Saobraćaj se u ovom delu putao nešto više od pola sata odvijao jednom trakom uz dežuranje policije. Motociklista S.T. prošao je bez povreda, a u ovoj nesreći sa srećnim krajem spasila ga je kaciga koju je nosio. Inače, ulica Žarka Zrenjanina je jedna od najprometnijih u Kikindi. Kako bi se izbegle ovakve i slične situacije, na nekoliko mesta na putu postavljen je ležeći policajac, između ostalog i zbog OŠ „Sveti Sava“ koja se nalazi na samom početku ulice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija