• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

07.10.2021

12:01

PRIŠAO JE STOLU GO DO PASA I REKAO: SVE ĆU DA VAS IZREŠETAM! U opštoj tuči u novobečejskoj kafani Ladovina TUKLI SE ČANKOVI LIGAŠI!

Vesti

PRIŠAO JE STOLU GO DO PASA I REKAO: SVE ĆU DA VAS IZREŠETAM! U opštoj tuči u novobečejskoj kafani Ladovina TUKLI SE ČANKOVI LIGAŠI!

Podeli vest

Prema još uvek nezvaničnim informacijama u sredu 6. oktobra uveče, oko 21.20 časova, u kafani Ladovina, nekadašnjoj Busiji, u blizini groblja u Novom Bečeju, dogodila se tuča, koja na sreću nije imala, tragične posledice

Nakon uviđaja koji je obavljen na mestu incidenta, utvrđeno je da su u tuči učestvovali Dimitrije Đ. i Mile B. sa jedne strane, a sa druge Đurica Iličić i Saša Šućurović, poslanik Skupštine Ap Vojvodine i predsednik opštinskog odbora LSV u Novom Bečeju. 

Navodno u žestokom obračunu, deblji kraj izvukao je Dimitrije Đ. koji je sa posekotinama i ubodnom ranom od noža(?!) u grudima, prevežen u zrenjaninski Urgentni centar.

- Nikakvog uboda u grudi nije bilo, koliko znam, Dimitrije Đ. je nakon obostranog guranja proleteo kroz staklo i zadobio posekotine - kaže jedan od očevidaca, uz napomenu da je policija vrlo brzo stigla i da je obavljen uviđaj.

Foto: Z.I.

Kafana Ladovina

Saša Šućurović, koji je u Ladovini sedeo sa prijateljem Iličićem je ispričao da je Dimitrije Đ. provocirao, vređao i pretio, a u jednom trenutku go do pojasa, uzviknuo je "Političari, šta je, sve ću vas izrešetati"  i da je nakon toga nastao opšti metež, nakon čega je proleteo kroz staklo i zadobio posekotine po telu.

Dimitrije Đ. kako pričaju neki Novobečejci, ima dosije i zbog  ranijih tuča već je bio u zatvoru, a da ima pik na Šućurovića, potvrđuje podatak da je pre nekoliko godina provalio u njegov restoran na Tisi i polomio inventar, a da za to delo nije odgovarao, jer ga Šućurović nije prijavio.

Uhapšen provokator

Dimitrije Đ. je uhapšen je posle tuče, iako se u prvi mah pominjalo da je u tuči korišćeno hladno oružje, ispostavilo se da niko nije izboden nožem.

- Posle tuče u restoranu uhapšen je Dimitrije Đ. koji će biti saslušan pred Osnovnim javnim tužilaštvom u Bečeju, a Mile B. je hospitalizovan. Inače, svi učesnici tuče davali su veoma različite iskaze, ali se pretpostavlja da će ovaj slučaj biti brzo razrešen, ispričao je izvor iz policije.


Napadnuti poslanik i član LSV uz pretnje ubistvom

Liga socijaldemokrata Vojvodine oglasila se sopštenjem u kome najoštrije osuđuje sinoćni napad i pretnje smrću poslaniku LSV u Skupštini AP Vojvodine Saši Šućuroviću i člana Saveta za poljoprivredu LSV Đurici Iličiću. 

Dokle će se ohrabrivati nasilničko ponašanje prema političkim predstavnicima koji ne čine vladajuću koaliciju?

Tražimo da se rasvetle sve okolnosti sinoćnog napada u ugostiteljskom objektu na poslanika i člana LSV kojima je pretio jedan iz grupe obesnih mladića rečima: „Sve ću vas političare izrešetati pištoljem“ , seo za njihov sto i nasilnički se ponašao, podržan od ostatka provokatora, koji su poslanika i člana LSV gađali flašama. Napadač je prethodno osuđivan za nekoliko krivičnih dela, a pored ostalog za oružanu pljačku u kojoj je ozbiljnije povređen radnik benzinske pumpe u Novom Bečeju.

Jasna namera otvorene provokacije, zastrašivanja i nasilnog ponašanja vidljiva je i iz činjenice da su nasilnici koji su do tada sve snimali u trenutku napada pogasili kamere telefona.

Članovi Lige socijaldemokrata Vojvodine se nisu povlačili ni pred većim pretnjama ozbiljnijih protivnika, pa neće ni pred uličnim nasilnicima. 
 

Očekujemo da državni organi urade svoj posao i rasvetle činjenice ovog gnusnog napada i provokacija, kako bi se, pored ostalog, prava istina obelodanila javnosti, kojoj su pogrešno predstavljene činjenice događaja, navodi se u sopštenju LSV.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
micko

pre 2 godine

Šandor Petefi je Aleksandar Petrović !!!! Zašto čoveka ne zovemo po rođenom imenu a ane mađarizovanoj varianti i ako sa mađarimam nemam problem čak jih gotivim ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija