• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2021

08:01

UŽAS U BEOGRADU! U Takovskoj ulici pronađeno telo mladića!

Vesti

UŽAS U BEOGRADU! U Takovskoj ulici pronađeno telo mladića!

Podeli vest

U Takovskoj ulici rano jutros oko četiri sata pronađeno je telo mlađeg muškarca, ali se još ne zna šta se desilo, a noć u Beogradu protekla je u znaku kovida, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći

Dežurale su 23 ekipe plus jedna pedijatrijska koje su intervenisale ukupno 121 put, od čega 14 na javnim mestima.

Prema rečima dežurnog lekara, ekipe su pozivane zbog četiri saobraćajna udesa sa lakše povređenim učesnicima.

Noć je obeležena velikim brojem kovid pacijenata, a ekipe hitne pomoći su prema rečima dežurnog lekara do 06.00 časova ovoga jutra, obavile ukupno 35 interkliničkih transporta uglavnom u kovid bolnicu u Selters banji, kao i više trasporta pacijenata sa simptomima kovida na Infektivnu kliniku u Beogradu.

Bilo je i nekoliko intervencija zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi takvi slučajevi zbrinjavani su na odeljenju toksikologije VMA.

Kao i prethodnih dana i proteklih noći javljao se veliki broj Beograđana koji su žalili na različite simptome, a brojni hronični kardiovaskularni pacijenti raspitivali su se za savete lekara zbog bola u grudima i drugih tegoba.

Povećan je bio i broj poziva astmatičari i hipertenzičari, ali i oni koji su se raspitivali za simpome prehlade i kovida.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija