• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

12.10.2021

10:53

POLICIJA NA TRAGU KRUNSKOG DOKAZA UBISTVA ĐOKIĆA?! Ronioci u Južnoj Moravi kod mosta u Tešici, u toku je POTRAGA ZA PIŠTOLJEM UBICE!

Vesti

POLICIJA NA TRAGU KRUNSKOG DOKAZA UBISTVA ĐOKIĆA?! Ronioci u Južnoj Moravi kod mosta u Tešici, u toku je POTRAGA ZA PIŠTOLJEM UBICE!

Podeli vest

Policija intenzivno traga za pištoljem kojim su 27. septembra likvidirani Goran, Gordana i Lidija Đokić iz Aleksinca

Pištolj nije nađen prošle nedelje prilikom pretrage Južne Morave kod mosta u Tešici uz pomoć ronilaca Žandarmerije, ali je moguće da se pretraga ponovi ukoliko vremenske i hidrološke prilike budu povoljnije.

Pištolj kojim je izvršeno trostruko ubistvo je krunski dokaz, zato je za očekivati da su ga se počinioci lišili nedugo nakon ovog monstruoznog zlodela. Most u Tešici je manje od dva kilometara od mesta gde je pronađen zapaljen "pasat" Đokića, pa je vrlo moguće da su ga bacili prilikom prelaska mosta. Južna Morava je tih dana bila nižeg vodostaja, ali u virovima ispod mosta uvek je duboka - kaže naš izvor.

Pištolj najverovatnije bačen u reku?

Kiša koja pada povremeno već nekoliko dana otežava posao istražiteljima.

I mesto na kojem su pronađena ugljenisana tela Đokića u ataru Moravca, nalazi se i neposrednoj blizini Južne Morave, na oko 50 metara od reke, ali je manje verovatno da je pištolj bačen u tom delu reke jer je na tom mestu vodostaj niži.

Foto: D.K.

Paljenjem automobila prikrili tragove

- Pištolj nije nađen u zapaljenom vozilu jer bi i posle požara mogao da pruži dosta podataka forenzičarima, a još je manje verovatno da su ga zadržali kod sebe jer je to direktan dokaz o počinjenom ubistvu. Zato se i pretpostavlja da je bačen u reku - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, tela porodice Đokić, pronađena su u subotu nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Tokom istrage saslušano više od 100 ljudi

Kako vreme odmiče ovaj monstruozni slučaj je pod sve većim velom crne misterije, a u međuvremenu o ubistvu se "isplelo" bezbroj teorija, međutim, nijedna nije zvanično potvrđena.

U okviru istrage ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca saslušali više od 100 ljudi iz tog mesta i okolnih sela, Moravca i Tešice, gde je počinjen zločin.

Svi koji su odvedeni na poligraf su prošli, a jedini trag koji je nađen pored tela za sada ne može pomoći u potrazi za ubicama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija