• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. D.

13.10.2021

10:00

PREOKRET! RAZREŠENA SMRT MUŠKARCA KOJEG JE TAKSISTA VUKAO ISPOD VOZILA BEOGRADOM!

Vesti

PREOKRET! RAZREŠENA SMRT MUŠKARCA KOJEG JE TAKSISTA VUKAO ISPOD VOZILA BEOGRADOM!

Podeli vest

Beogradska policija je u sardnji sa Prvim osnovnim tužilaštvom uhapsila U. V. jer je 9. 10. kod Kanadske ambasade udario pešaka i pobegao, nakon čega je desetak minuta kasnije prošao taksista, nenamerno pregazio leš i vukao ga sve do Takovske ulice

 

Vest da je taksista vozilom vukao nepoznatog muškarca više od jednog kilometra centrom Beograda šokirala je Srbiju. Taksisti je prvobitno određen pritvor, ali je daljom istragom utvrđen uzrok smrti muškarca, a taksista je pušten je na slobodu.

U subotu je taksista, vozeći ulicom Kneza Miloša od Mostarske petlje ka Cvijićevoj ulici, prešao preko NN muškog lica, starosti oko 60 godina, koji se nalazio nasred ulice.

Istragom je utvrđeno da pre nego što je taksista naišao, muškarac učestvovao u saobraćajnoj nsreći. Njega je U. V. udario vozilom i pobegao sa lica mesta, a desetak minuta kasnije je naišao taksista koji je prešao preko tela i vukao ispod vozila ga do Takovske ulice. 

Podsetimo, telo muškarca, starog između 55 i 60 godina, koje je nađeno prošle noći kod Glavne pošte u Beogradu, tu je dospelo tako što ga je taksi vozilo "vuklo" još od, više od kilometar udaljene, Kanadske ambasade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija