• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.10.2021

11:15

PREGAZIO BESKUĆNIKA PA POBEGAO, ZA NESREĆU OKRIVILI TAKSISTU! Ovako je policija preokrenula slučaj i uhapsila PRAVOG KRIVCA

pritnscreen

Vesti

PREGAZIO BESKUĆNIKA PA POBEGAO, ZA NESREĆU OKRIVILI TAKSISTU! Ovako je policija preokrenula slučaj i uhapsila PRAVOG KRIVCA

Podeli vest

Iako je zbog sumnje da je nehotično pregazio čoveka u Ulici Kneza MIloša i vukao njegovo telo do raskrsnice Kosovske i Takovske ulice priveden takisista, istraga je došla do nepobitnih činjenica koje su preokrenule ovaj slučaj

Naime po nalogu Prvog osnovnog tužilaštva uhapšen je U.V. (28) zbog sumnje da je on u noći između petka i subote pregazio čoveka od 60 godina u ulici Kneza Miloša i pobegao. 

Potom je naišao vozač taksi vozila, koji je kako smo već pisali, prešao preko tela muškarca čiji identitet još nije utvrđen i vukao ga ispod vozila sve do Takovske uliuce, gde je NN lice ostalo da leži u desnoj kolovoznoj traci, dok je vozač ništa ne sluteći nastavio kretanje vozilom i napustio lice mesta.

Komadići stakla na telu pregaženog, oslobodili taksistu 
 

Iako je vozač taksija zbog ovoga bio priveden, preliminarni rezultati obdukcije preokrenuli su oavj slučaj i usmerili policiju na stavrno izvršioca ovog krivičnog dela. Naime na telu oštećenog, sada pokojnog, otkriveni su delovi sitnog stakla,a kako na taksi vozilu, taksiste M.T. nije bilo nikakvih oštećenja, ni na farovima ni na šoferšajbni, inspektori UKP Trećeg odeljenja PU za grad Beograd su po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu pribavili nove video zapise sa saobraćajnih kamera i ponovo pregledali sve prethodno pregledane video zapise i utvrdili da je u ulici Kneza Miloša u blizini kućnog broja 70 došlo do kontakta vozila marke „polo“ i oštećenog dok je prelazio kolovoz.

Foto: Beta

 


Nepobitno je utvrđeno da je "Polo“, koji se kretao iz pravca ulice Kralja Milana ka Mostarskoj petlji udario pešaka prednjom levom stranom vozila da bi potom vozač vozilom napustio lice mesta, na taj način što je ušao u jednosmernu ulicu Višegradsku u kontra smeru, zatim u ulicu Sarajevsku, te se udaljio ka Pančevu.

U dokaznom postupku tužilaštvo će pored obdukcionog nalaza za preminulog narediti i sudsko-medicinsko veštašenje radi utvrđivanja i razdvajanja od kojih povreda je kod oštećenog nastupila smrt, nakon čega će narediti saobraćajno tehničko veštačenje kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se odigrala predmetna saobraćajna nezgoda i prikupiti sva obaveštenja i druge dokaze, te će doneti konačnu odluku.

U trenutku kada su očevici pronašli telo muškarac je još uvek davao znake života. Sumnja se da je reč o beskućniku, jer kod sebe nije imao nikakva dokumenta i bio je neuhranjen.

U.V. će u ćetvrtak 14.10. biti saslušan u tužilaštvu zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i kriivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštilo je tužilaštvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija