• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

15.10.2021

12:23

UNUK BABU MASAKRIRAO SEKIROM, MAJKA GA BRANI! Posle nezapamćenog zločina, meštani u neverici: VOLELA GA JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA?!

informer.rs

Vesti

UNUK BABU MASAKRIRAO SEKIROM, MAJKA GA BRANI! Posle nezapamćenog zločina, meštani u neverici: VOLELA GA JE VIŠE OD SVOG ŽIVOTA?!

Podeli vest

Verica Nedeljković (67) selu Godačica kod Kraljeva koju je nakon svađe sekirom ubio unuk Veljko N. (18) biće sahranjena danas u 14 sati na lokalnom groblju

Niko u Godačici, ni posle dva dana, ne može da veruje šta je mladić bio u stanju da uradi.

- Bože koliko je ona njega volela, a kako joj je vratio. Sve je bilo predodređeno njemu. Danas će baka Verica biti sahranjena na seoskom groblju - kaže jedna od komšinica porodice.

Podsetimo, zločin koji je uznemirio našu zemlju ali i region dogodio je se u sredu 15.30 časova u prizemlju kuće u kojoj su živeli baba i unuk, a za vreme zločina, mladićeva rođena sestra bila je u svojoj sobi!

Foto: informer.rs

 

Veljko N. je nakon jezivog ubistva izašao iz kuće i rekao:" Ja sam završio, sad zovite policiju!" uhapšen je ubrzo na ulici .

Komšije su objasnile da je Veljko N. navodno imao psihičkih problema.

- Ovo nije bio prvi put da nasrće na babu, koja je bila izuzetna žena. I povrh svega šta je on njoj radio ona ga je volela i imala razumevanja za njega. O tome svedoči i činjenica da je od ćerke, koja je udata u drugom selu, Verica ipak došla tu da vodi računa o unuku i unuci, dok su im roditelji u Sloveniji - rekla je jedna od rođaka.

Foto: informer.rs

 
Majka brani sina: Bio je dete anđeo 

Danijela N., majka osumnjičenog kaže da je njen sin trpeo maltretiranje od bake, koja ga je često "vređala, grdila i pljuvala".

- Svađa s babom počela je oko toga što nije dala da se loži kotao. Bila je namćor, počela je da ga isteruje iz sobe, držala je panj u ruci, a njemu je kliknulo nešto u glavi. On je bio dete anđeo.

Od kada mu se otac razboleo i u Sloveniji čeka operaciju srca, sve je počelo da ide nekako nizbrdo. Bio je nervozan, a s babom, očevom majkom, nikako nije mogao da se složi - rekla je majka uhapšenog mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

DA JE UBIO NJENU MAJKU, PRIČALA BI DRUGAČIJE, OVAKO SVEKRVA. NAJVEROVATNIJE JE NIJE NI POŠTOVALA.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija