• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

18.10.2021

21:24

OSVANULE NOVE FOTKE DIJANE HRKALOVIĆ! Zadiže suknju i pokazuje haltere!

Informer

Vesti

OSVANULE NOVE FOTKE DIJANE HRKALOVIĆ! Zadiže suknju i pokazuje haltere!

Podeli vest

Bivša državna sekretarka Dijana Hrkalović, koju mediji Dragana Đilasa maltene predstavljaju kao vrsnog intelektualca, dok je bila u MUP, od te institucije pravila je leglo bluda i razvrata. Kako tvrde sagovornici Objektiva, sastanke u prostorijama MUP nemali broj puta držala je mamurna i pod uticajem opijata, ali i neprimereno obučena za jednu takvu instituciju

Kabinet Ministarstva policije služio joj je za pravljenje najvulgarnijih fotografija, koje je slala jednom uticajnom ministru, ali i kriminalcima sa kojima je održavala lične kontakte.

Objektiv je došao u posed nekoliko fotografija koje pokazuju u kakvom stanju je Hrkalovićeva dolazila na posao, ali i čime se bavila za vreme radnog vremena.

NEZRELO PONAŠANJE

Stručnjak za bezbednost Miroslav Bjegović za naš list kaže da je Hrkalovićevu neko štitio čim je mogla tako nezrelo i bahato da se ponaša.

Bahato ponašanje bivše državne sekretarke može biti isključivo tolerisano od onog ko ju je postavio na tu funkciju, tj. ministar unutrašnjih poslova koji mora snositi odgovornost za njeno ponašanje i za sve kriminalne radnje koje su počinjene u lancu subordinacije. Prosto je neshvatljivo, politički i profesionalno, da neko sa 29 godina i samo par godina radnog iskustva može biti na mestu zamenika ministra policije. Zato u jednu ruku ne treba da nas iznenađuje njeno nezrelo i bahato ponašanje s obzirom na moć koju je dobila – zaključuje Bjegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade R

pre 2 godine

Starleta!!! Da ne kažem onaj stari naziv, .....!

Baki

pre 2 godine

Ozbiljno poremećena osoba koja je opasna po svedoke i po okolinu u koliko bi bila puštena na slobodu !!!!!!!!

Rade

pre 2 godine

Bila je na veoma odgovornom mestu, Ako ne dobije doživotnu, ništa nije urađeno ! ! ! !

lol

pre 2 godine

vi ocigledno haltere niste videli jer je ovo obican print na carapama.. nego.. cemu sve ovo? ovo spada pod revenge porn, sirenje tudjih fotografija.. kakva god da je i sta god da je radila ja bi vas zestoko tuzio za ovo

Baća

pre 2 godine

Očigledno je da je imala neku perverznu potrebu za ovakvim egzibicionizmom u službenim prostorijama i da je to pojačavalo njen libido. Jasno je kao dan da ta žena nije bila "u vinklu", a još gore je da se to, uz sve ostalo, dešavalo ili sa znanjem ili bez znanja tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova. Ako je ovo prvo, to ga čini odgovornim, a ako je ono drugo, čini ga i nesposobnim i odgovornim. A posledice su teške za bezbednosne i državne interese.

Zoran

pre 2 godine

Jedini problem je sto na slikama nije ona. Sami sebi skacete u usta.

Marcco

pre 2 godine

Jel ovo slikano sa monitora? Dajte neke kvalitetnije fotografile a ne ovo....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija