• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

19.10.2021

10:21

PREOKRET U SLUČAJU RANJAVANJA DEVOJČICE NA VRAČARU! Istraga utvrdila, nije bila pogođena metkom iz pištolja, EVO ŠTA SE U STVARI DESILO!

Vesti

PREOKRET U SLUČAJU RANJAVANJA DEVOJČICE NA VRAČARU! Istraga utvrdila, nije bila pogođena metkom iz pištolja, EVO ŠTA SE U STVARI DESILO!

Podeli vest

Devojčica (15) koja je u nedelju uveče povređena ispred Treće gimnazije u Njegoševoj ulici na Vračaru, ranjena je kuglicom iz dečijeg plastičnog pištolja, a ne iz vazdušnog oružja, kao što je to ranije objavljeno.

Podsetimo, tinejdžerka je bila u grupi vršnjaka, kada je pogodio projektil iz pištolja. Ona je sa povredom iznad oka prebačena u Urgentni centar gde je medicinski zbrinuta.

- U prvom momentu sumnjalo se da je devojčica pogođena dijabolom iz vazdušnog pištolja, međutim, ispostavilo se da su se deca igrala i da je njen drug zapucao iz plastičnog pištolja za igru - kaže izvor  blizak istrazi.

- Kuglica ju je pogodila u glavu i raskrvarila, pa su se svi uspaničili i zvali Hitnu pomoć. Devojčica je bila u Urgentnom centru u koji je došao i njen otac, a nakon što su je lekari pregledali i sanirali joj povredu, puštena je na kućno lečenje - dodaje izvor.

Kako je pojasnio naš izvor iz istrage, utvrđeno je ko je dečak koji je slučajno pogodio drugaricu.

- On će dati izjavu policiji, a o slučaju će biti obavešten i Centar za socijalni rad, obzirom da je reč o maloletnicima - pojasnio je sagovornik.

Očevici ovog nesvakidašnjeg incidenta, odmah su posvedočili da nisu čuli nikakav pucanj.

- Policija nije pronašla nikakve čaure u blizini mesta na kome se dogodio incident.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 2 godine

Ta kuglica iz dećijeg pištolja, a radi se verovatno o AirSoft "izgračkama", može kao i diabola iz vazdušne puške, bez problema da detetu izbije oko.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija