• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2021

14:28

"BOGINJI LAŽNIH USANA" ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Od carinika u torbi krila medicinsku robu sumnjivog porekla i GOMILU EVRA!

Vesti

"BOGINJI LAŽNIH USANA" ODREĐENO ZADRŽAVANJE! Od carinika u torbi krila medicinsku robu sumnjivog porekla i GOMILU EVRA!

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu odredilo je zadržavanje u trajanju od 48 časova osumnjičenoj Oligici L.(47) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršeno krivično delo Nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i krivično delo Neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Da podsetimo, nadrilekarka Olgica L. iz Srbije, uhapšena je nakon povratka iz Hrvatske kada su joj naši carinici zaplenili ogromnu količinu novca i medicinsku robu sumnjivog porekla. Kako saznajemo, lažna doktorka nosila je u svojoj torbi oko 48.000 evra!

Sprovođenju u pritvor lažne doktorke, poznate i pod nadimkom "Boginja lažnih usana", prethodio je put u Hrvatsku, gde je u jednom kozmetičkom salonu botoksirala Hrvatice na crno.

Krivičnu prijavu protiv Olgice Lončar i njeno dvoje saradnika iz salona "Solotubeleza" Trećem osnovnom tužilaštvu tada je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM", nakon čega je ovo tužilaštvo naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po prijavi.

Lončar je najpre bila prošle nedelje u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance.

Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

Prema pisanju medija, ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance. Nakon saslušanja u Slavonskom Brodu lažna doktorka je puštena na slobodu.

Carinici joj pronašli 48.000 evra i bočice hijalurona i botoksa

Olgica Lončar se potom zaputila nazad u Srbiju. Po povratku, naši carinici su joj pretresli prtljag i u njemu pronašli oko 48.000 evra i bočice hijalurona i botoksa u vrednosti od oko 6.000 evra! Sve je to zaplenjeno i ona je sprovedena u pritvor.

Tužilaštvo je saopštilo da se tereti za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i za neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija