• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.10.2021

15:35

KAKO JE PAO GORAN DŽONIĆ? Rekao je bravaru da se radi o delu za poljoprivrednu mašinu...

printscreen facebook

Vesti

KAKO JE PAO GORAN DŽONIĆ? Rekao je bravaru da se radi o delu za poljoprivrednu mašinu...

Podeli vest

Goran Džonić je, sa još dvojicom sinova, uhapšen pod sumnjom da je izvršilo teško ubistvo porodice Đokić, a otkriven je nakon što ga je jedan od meštana, kod kojeg je bio da mu napravi prigušivač za pištolj s opravdanjem da se radi o nekom delu za poljoprivrednu mašinu, prepoznao

Poznanik ubijenog Gorana Đokića iz Aleksinca uveren je da je stravičan zločin rasvetljen zahvaljujući bravaru iz tog mesta, koji je prijavio policiji da je ubici Goranu Džoniću napravio prigušivač!

MAJKA KONSTANTINA I KONSTADINA MILOŠEVIĆA ZA INFORMER: Moji sinovi nikada nisu ni sreli Džoniće, ne znaju ni ko su ni šta rade!

- Kad su 2. oktobra nađena tela porodice Đokić u ataru sela Moravac, svi su bili u šoku. Počela su saslušanja, prikupljanje dokaza, svi su samo pričali o tom zločinu. Jedan moj prijatelj policajac ispričao mi je da je nedelju dana pošto su nađena tela u stanicu došao jedan bravar i rekao da je jednom meštaninu Moravca napravio prigušivač - objašnjava Đokićev poznanik i dodaje:

Kazao je da ga je taj Moravčanin ubedio da mu prigušivač treba za lov i da nije ništa posumnjao dok nije čuo za stravičan zločin. Inspektori su brzo saznali da je reč o Goranu Džoniću, pa se glavni pravac istrage usmerio na njega. Praktično, da nije bilo tog bravara, ko zna da li bi Džonić ikad bio uhapšen.

Foto: Privatna arhiva

Ubijena porodica Đokić

Dimenzije cevi

Kako izvor kaže, kada su pogledali dimenzije cevi, shvatili su da ona odgovara prigušivaču za model pištolja kojima su, kako se u tom trenutku sumnjalo na osnovu pronađenih čaura, lidkvidirani Đokići. Na pitanje ko je čovek koji je tražio da mu se napravi taj deo, majstor je rekao da se radi o Goranu Džoniću.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
GROM

pre 2 godine

Al ga petljate brate mili,vi bre novinari mnogo mrsite konce u prazno,ostavite istražne organe da završe posao na njihov profesionalni način i ne mešajte se toliko gde vam mesto nije.

Rade

pre 2 godine

Serete i vi i taj bravar, kada bi se prigušivač tek tako pravio, gde bi nam bio kraj. Koga zamajavate, Mislite da smo toliko glupi...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija