• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

27.10.2021

17:15

"DŽONIĆ ME ZAMOLIO DA GA ODVEZEM DO MORAVCA! NIŠTA NISAM SLUTIO"! Ispovest mladića koji ga je vozio iz Tešice uoči ubistva porodice Đokić!

Privatna arhiva

Vesti

"DŽONIĆ ME ZAMOLIO DA GA ODVEZEM DO MORAVCA! NIŠTA NISAM SLUTIO"! Ispovest mladića koji ga je vozio iz Tešice uoči ubistva porodice Đokić!

Podeli vest

"Pozvao me je tog dana da me pita da ga prebacim iz Tešice do Moravca. Kao što bih svakog komšiju i njega sam autom odvezao do kuće"

- Tada ništa nisam znao, nisam mogao ni da zamislim šta smera. Rekao je da je odvezao skuter nekom čoveku, ja sam ga pokupio kod Tešice, kod mosta, odvezao sam ga i to je to. Na to sam čak bio i zaboravo, ali je onda policija došla do mene.

Ovako za „Novosti“ priča dvadesetogodišnjak iz Moravca, kojeg je Goran DŽonić pozvao da ga doveze iz Tešice, nakon što je uoči ubistva u šumi sakrio skuter kojim je planirao da se odveze pošto zapali automobil Đokića. Dobro skovan plan mladi komšija nije mogao ni da nasluti. Čak i kada je čuo da je DŽonić uhapšen kao glavni osumnjičeni za ubistvo Gorana, Gordane i Lidije Đokić, smetnuo je s uma činjenicu da je baš toga dana vozio ubicu.

Foto: printscreen

- Komšijski me je pitao da ga povezem, ništa nije bilo sumnjivo. Kada me je policija pozvala, nisam znao zašto me traže, nije mi to ni palo na pamet. Onda sam ukapirao šta sam uradio, ali ja ništa nisam znao. Bilo koga da je pozvao, svi bi ga povezli, zašto da ne. Tokom vožnje nismo ništa posebno razgovarali, kao kad bi sreo nekog komšiju, kako si, gde si pošao itd. Ne sećam se bilo čega neuobičajenog i to sam ispričao i policiji – priseća se ovaj mladić o kojem komšije iz Moravca imaju samo reči hvale. Ovo je samo još jedan dokaz koji DŽonića tereti za ubistvo troje ljudi. 

Tokom saslušanja osumnjičeni je izneo gomilu laži, za saučesništvo je optužio rođene sinove koji su zbog istrage u pritvoru, kao i trojicu imućnih meštana za koje je tvrdio da su saizvršioci. Jedna od njegovih najdrastičnijih laži tokom saslušanja bila je da je novac, koji je pronađen u cevi od usisivača zakopanoj na imanju njegovog sina Stefana u Moravcu - možda njegovog sina.

- Ono što on nije znao je da je prilikom pakovanja novca propustio da baci priznanicu o pozajmici na ime Gorana Đokića. Ovaj dokument je neoboriv dokaz da se radi o parama koje su nakon ubistva čitave porodice ukradene iz Goranovog vozila – objašnjava naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija