• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

30.10.2021

21:10

Evo ko je mladić koji je upucan u Mirijevu! Ima policijski dosije, često ga viđali u besnim automobilima

Vesti

Evo ko je mladić koji je upucan u Mirijevu! Ima policijski dosije, često ga viđali u besnim automobilima

Podeli vest

Ovo je mladić L. O. (21) koji je u subotu ujutru upucan u beogradskom naselju Mirijevo dok se vraćao kući. Pucnjava se dogodila u Ulici Matice srpske oko 3.15 časova, u neposrednoj blizini zgrade u kojoj mladić stanuje

Njega je u bolnici posetio drug, i on je iako teško ranjen zajedno sa njim poslao pozdrav podižući tri prsta. Sumnja se da je vatreni obračun izbio zbog neraščišćenih računa u vezi sa poslovima vezanim za narkotike!


- Mladić je navodno, u vreme pucnjave, bio sa devojkom, na oko kilometar od zgrade u kojoj živi sa ocem. Prema nekim informacijama, napadač ili više njih su ranjenog momka pratili, pa onda otvorili vatru na njega - priča izvor.

- On je pogođen sa dva hica i ima povrede obe natkolenice. Najverovatnije, reč je o opomeni, a sumnja se da je sa napadačima imao neraščišćene račune u vezi sa narko biznisom - navodi naš sagovornik upućen u istragu.


Iako je bio ranjen, od mesta na kome je upucan uspeo je da dođe do stana u kome živi.Komšije ranjenog mladića za Kurir kažu da se u gluvo doba noći čula četiri hica.

- On ovde živi već 15 godina. Roditelji su mu se razveli, pa je on ostao ovde sa ocem koji je taksista, a stariji brat je otišao sa majkom. Veoma je kulturan, ali smo u poslednje vreme videli da ga često kupe "besnim" automobilima.


Prema nezvaničnim informacijama, policija je pokušala da obavi razgovor sa ranjenim.

- U bolnici su ga, navodno, posetili inspektori, ali je on odbio da priča sa njima. Prema nepotvrđenim informacijama, on već ima policijski dosije - rekao je izvor Kurira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija