• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2021

10:24

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD, danas svedoče veštaci za zemljište!

ATA Images

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ STIGAO U SUD, danas svedoče veštaci za zemljište!

Podeli vest

Optuženi za ubistvo supruge, Zoran Marjanović, stigao je danas u Palatu pravde gde pred Višim sudom u Beogradu treba da mu se nastavi suđenje



On je optužen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči.

Na današnjem suđenju planirano je saslušanje veštaka koji će se izjašnjavati o tragovima, odnosno vrsti zemlje koja je pronađena na telu i odeći i obući žrtve, ali i kod Marjanovića, s obzirom da je Jelenino telo pronađeno u kanalu na nasipu u Borči.

Foto: ATA Images

Marjanović je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

Optužen je za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode.

Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči.

Marjanoviću je prošle godine sud vratio puno starateljstvo nad detetom, koje mu je oduzeto posle smrti supruge.

On se od 12. juna 2018. brani sa slobode, pošto mu je tog dana Apelacioni sud ukinuo pritvor, u kojem je bio 10 meseci. Bio je uhapšen 15. septembra 2017. godine, godinu i po dana nakon ubistva.

I pre toga je bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Pre hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, a učestvovao je i u jednom televizijskom rijaliti programu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 2 godine

Zoran Marjanovic siguran sam 100% nije ubio Jelenu.Dajte vi malo procesljajte politicare koji su bili u kontaktu sa Jelenom i od koga je zatrudnela,a nije htela da abortira.Tu je kljuc i ubica.

Saradžogla

pre 2 godine

Случај ,,Марјановић'' је јасан доказ да имамо најгори правни систем у Европи!Годинама се Зоран буквално разара,понижава,уништава ... Тачно се зна какви јасни докази оптужују осумњиченог.Ако тога нема Зорана да нико није ни мрко погледао.Човек се толико година мрцвари а нико не пита како је његовој ћерки која је сада вероватно права девојка.Газда Србије је правник и што не заштити Зорана?Како када тај полуписмени гимназијалац подржава рад безвредне скаламерије полиграф!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija