• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2021

17:17

GORAN DŽONIĆ SUOČEN SA BRAĆOM JOJKE! U posebnoj prostoriji stoje petorica mladića, evo šta će ON MORATI DA URADI!

Privatna arhiva

Vesti

GORAN DŽONIĆ SUOČEN SA BRAĆOM JOJKE! U posebnoj prostoriji stoje petorica mladića, evo šta će ON MORATI DA URADI!

Podeli vest

Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić doveden je iz pritvora u PS Palilula u Nišu, gde će morati da izvrši prepoznavanje braće Milošević koje je označio kao saizvršioce zločina

Kako saznajemo, u toku je prepoznavanje, odnosno, Goran Džonić moraće i zvanično da prepozna braću Milošević koje je označio kao svoje saučesnike u zločinu.

Proces prepoznavanja se odvija tako da će u posebnoj prostoriji stajati petorica muškaraca, krupnije građe i proćelavi kako bi bili što sličniji konstituciji Miloševića, a Džonić će morati da pokaže koji su od njih braća Jojke.

Podsetimo, glavni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džonić je pokušavao da odgovornost za surovi zločin prebaci na braću Konstadina i Konstantina Miloševića, poznatiju kao braća Jojke, koji su navodno po njegovim rečima bili direktni izvršioci, ali postojanje ovakvih dokaza potkopava njegovu verziju priče.

Takođe Džonić je u prvim iskazima kao moguće saizvršioce pominjao i svoje sinove, kojima su potom svedoci potvrdili alibi. Jedini dokazi koji su trenutno pronađeni terete samo Gorana Džonića kako izvršioca ubistva porodice Đokić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija