• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

10.11.2021

17:30

Soraja udarila na Dijanu: Ona stoji iza moje zabrane ulaska u Srbiju! Kontroverzna starleta u sukobu sa bivšom funkcionerkom MUP!

InstagramPrintscreen

Vesti

Soraja udarila na Dijanu: Ona stoji iza moje zabrane ulaska u Srbiju! Kontroverzna starleta u sukobu sa bivšom funkcionerkom MUP!

Podeli vest

* Dijana Hrkalović stoji iza moje zabrane ulaska u Srbiju, učinjena mi je velika nepravda, požalila se Soraja Vučelić na bivšu sekretarku u MUP, koja je trenutno u pritvoru

 

Kontroverzna starleta Soraja Vučelić optužila je bivšu državnu sekretarku u MUP Dijanu Hrkalović da joj je ona smestila zabranu ulaska u Srbiju 2018. godine! Soraja se žali da joj je Hrkalovićeva, koja je trenutno u pritvoru, učinila "veliku nepravdu" i da je "pravda spora, ali dostižna".

 

Sve zbog dečka?!

Da sve bude još zanimljivije, Soraja je optužila Dijanu da joj je smestila zabranu ulaska u našu zemlju zbog bivšeg dečka?!? Dobro obavešten izvor Informera otkrio nam je da je Soraja, naime, pre četiri godine bila s izvesnim vođom navijača iz Beograda, kog je ubrzo ostavila, ali on s tim, navodno, nije mogao da se pomiri. Taj čovek je, prema toj verziji priče, ubrzo potom započeo ljubavnu vezu sa tadašnjom funkcionerkom u MUP Dijanom Hrkalović i on ju je, navodno, iz osvete nagovorio da Soraji izdejstvuje zabranu ulaska u Srbiju!

Starleta, međutim, nije htela ni da potvrdi ni da demantuje ovu priču:

- Da, istina je da Dijana stoji iza svega toga i da mi je učinjena velika nepravda, ali o detaljima ne želim da govorim. Uostalom, pravda je spora, ali dostižna i nemam potrebu ništa da forsiram po tom pitanju.

Soraja je još samo kratko dodala da nisu tačni navodi pojedinih medija da joj je Hrkalovićeva izdejstvovala zabranu ulaska u Srbiju zbog sukoba sa starletom Tijanom Maksimović, zvanom Tijana Ajfon.

Nije zbog Tijane

Nije tačno da mi je Dijana izdejstvovala zabranu ulaska u Srbiju zbog sukoba sa Tijanom Ajfon

Soraja Vučelić

 

Inače, Soraja je prvi put bila u žiži javnosti zbog veza sa podzemljem u septembru 2014, nakon ubistva njenog bliskog prijatelja, vođe barskog klana Armina Muše Osmanagića. Muša je ubijen hicem iz snajpera ispred svog kafića u Baru, i to samo nekoliko minuta nakon što je ispratio Soraju iz tog lokala. Starleta je zbog toga satima saslušavana u crnogorskoj policiji, jer se ispitivala mogućnost da ga je ona namamila da izađe iz lokala, ali starleta je tvrdila da je od Muše samo tražila da joj pozajmi "maserati" za snimanje nekakvog spota, da nije ni slutila šta će mu se desiti, pa je puštena.

Potom joj je u oktobru 2015. u Podgorici zapaljen džip "rendž rover", i to odmah nakon što je u zatvoru u Spužu posetila bliskog prijatelja Beograđanina Miloša Čujovića, koji je u međuvremenu osuđen na pet i po godina zatvora jer je hakerskim prevarama i falsifikovanjem dokumenata ukrao milion i po evra sa tuđih računa u bankama. Čujović je pre četiri godine pušten da se brani sa slobode, nakon čega je pobegao u inostranstvo, zbog čega je osuđen u odsustvu.

Sam je tokom sudskog postupka, pre nego što je pobegao, priznao da je ukrao "mnogo više od milion i po evra iz nekoliko banaka" i do detalja je opisao celu prevaru i krađu.

Soraji je, takođe, u septembru 2017. u Beogradu, malo pre nego što joj je zabranjen ulaz u Srbiju, zapaljen skupoceni "maserati" i tada se u medijima spekulisalo da je primala pretnje smrću.

Mediji su je tada povezivali sa osobama bliskim Luki Bojoviću i crnogorskom "škaljarskom klanu", koji je bio u sukobu sa "kavačkim klanom". Crnogorska policija, naime, veruje da iza ubistva Osmanagića stoji klan Luke Bojovića, koji je trenutno u zatvoru u Španiji.

Soraja se dovodila u blisku vezu i sa Kotorankom Željkom Rolović, čuvenom Madam Željkom, koja je nekoliko puta privođena zbog sumnji da je posredovala u prostituciji, što je i sama priznala.

Opstruisala istragu

Što se tiče Dijane Hrkalović, ona je uhapšena 15. oktobra zbog sumnje da je opstruisala istragu ubistva karatiste Vladimira Miloševića 30. januara 2017. u centru Beograda kako bi zaštitila Veljka Belivuka i Marka Miljkovića Mesara, koji su bili optuženi za taj zločin. Navodno, Dijana je od policajca Dejana Milenkovića tražila da tužilaštvu ne dostavi na vreme izveštaje o otvaranju telefona, koji su nađeni nakon ubistva karatiste. Na taj način je, kako se sumnja, uticala na uništavanje dokaza o ubistvu karatiste, pa je time počinila krivično delo trgovina uticajem.

Belivuk i Miljković su u međuvremenu oslobođeni optužbi za ubistvo Miloševića zbog nedostatka dokaza, ali su uhapšeni zbog brojnih drugih zločina.

Zaštita javnog poretka i bezbednosti

Soraji Vučelić je, barem zvanično, zabranjen ulazak u zemlju u skladu sa Zakonom o strancima, na osnovu kog se ulazak u zemlju može zabraniti stranim državljanima radi zaštite javnog poretka ili bezbednosti Srbije i njenih građana. Imena u registru su tajna, ali mediji su preneli da je spisak nedavno proširen imenima još nekoliko starleta koje se povezuju sa crnogorskim klanovima.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Denny

pre 2 godine

Bas velika steta sto je to uradila! Eh, i ako jeste, onda bar nesto pametno od nje.

marko

pre 2 godine

Udarila starleta na starletu. Koliko me secanje sluzi ovoj Soraji je zabranje ulazak zbog veza sa krimilnalnim olosem iz Crne Gore tako sto sad ne ide kod njih dole

jaypalm456

pre 2 godine

"Dobro obavešten izvor Informera otkrio nam je da je Soraja, naime, pre četiri godine bila s izvesnim vođom navijača iz Beograda, kog je ubrzo ostavila, ali on s tim, navodno, nije mogao da se pomiri." Jos jedna "postenjacina" iz hrkalovickinog kadra "zandar" i bivski belivukov prijatelj nenad vuckovic vucko

robija bajo moj

pre 2 godine

Сви су повезани као ситна цревца - политичари, старлете, „џет сет" и канибали из Ритопека. Кад падне Први, све ће се срушити као кула од карата...

Izbori 2024

Vesti

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!
Društvo

Novak se oglasio o poligrafu: Sve jače službe sveta... Ključno je ovo proveriti!

Detektiv poligrafista Nikola Novak izjavio je danas, povodom nestanka dvogodišnje Danke Ilić u Banjskom Polju kod Bora i ispitavanja njenih roditelja od strane policije, da su poligrafsko ispitivanje, mobilna forenzika i veštačenje baznih stanica deo svake istrage i jedan od prvih koraka koji se rade, istakvši da je poligrafsko ispitivanje važno jer može ili da eliminiše nekoga iz istrage, ili da koncentriše istragu u tom pravcu.

28.03.2024

13:58

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad!

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima!

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija