• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir

12.11.2021

17:41

TRAGEDIJA U TERMOELEKTRANI NIKOLA TESLA B! Srušila se skela na kojoj su bila tri radnika, JEDAN PREMINUO OD ZADOBIJENIH POVREDA!

Vesti

TRAGEDIJA U TERMOELEKTRANI NIKOLA TESLA B! Srušila se skela na kojoj su bila tri radnika, JEDAN PREMINUO OD ZADOBIJENIH POVREDA!

Podeli vest

U Termoelektrani „Nikola Tesla B“ oko 14.45 došlo je do nesreće kada se sa visine od oko 30 metara srušila skela na kojoj su bila tri radnika firme Izoekomont

Svi su kolima hitne pomoći prevezeni u bolnicu, ali je jedan od povređenih u međuvremenu preminuo. Nadležne službe su na terenu i uviđaj je u toku. Uzrok nesreće biće utvrđen nakon istrage, saopštili su iz JP EPS.

Zaposleni u „Elektroprivredi Srbije“ izražavaju najdublje saučešće porodici preminulog radnika, a povređenima žele što brži oporavak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PRKI

pre 2 godine

Ovaj posao su radili Gosa , Sever, Minel montaža i,firme koje su imale stručne inžinjere koji su bili nadzor i iskusne radnike a sada svi hoće pare a nisu stručni za taj posao sem škole treba imati iskustvo i znanje .Sposobnog radnika nemožete stvoriti čarobnim štapićem, već treba bar 3 godine za prostije poslove za složene treba radnika obučavati bar 10 godina i da je u struci koju zahteva posao.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija