• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.11.2021

21:45

MURAT UBIO MAJU, PA JE BACIO U IBAR?! Komšije žrtve kažu da je osumnjičeni bio patološki ljubomoran!

printscreen

Vesti

MURAT UBIO MAJU, PA JE BACIO U IBAR?! Komšije žrtve kažu da je osumnjičeni bio patološki ljubomoran!

Podeli vest

Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru intenzivno tragaju za Muratom P. (55) iz Tutina, koji se sumnjiči da je ubio Kraljevčanku Maju O. (35), čije je beživotno telo pronađeno u reci Ibar, nedaleko od Ribarića i jezera Gazivode

Beživotno telo žene, zakačeno za jednu granu iznad vode, primetio je ribolovac u mestu Bektov vir i odmah je obavestio policiju. U početku se nije znalo da je reč o zločinu, već su policajci i vatrogasci najpre posumnjali da se radi o samoubistvu ili slučajnom utapanju.

- Policajci i vatrogasci spasioci ušli su u reku kako bi izvadili telo, a jedan od kolega je primetio tragove automobilskih guma, što mu je bilo sumnjivo, jer se radi o nepristupačnom terenu. Pratio ih je i dvadesetak metara dalje je pronašao delove ženske odeće, a zatim je uočio i tragove krvi, što nam je govorilo da je, ipak, reč o nasilnoj smrti - prenose Novosti.

Kada je telo žene izvučeno iz vode, na njemu su bile vidljive sitnije povrede, a potom i rana u predelu slepoočnice, zbog čega je odmah naložena obdukcija.

Foto: Sandžačka TV mreža

- Kada smo započeli identifikaciju žrtve imali smo problem jer niko nije prijavio nestanak na teritoriji naše uprave. Kontaktirali smo i kolege iz Rožaja, kroz koje protiče Ibar, ali su nam rekli da ni kod njih nema nestalih. Međutim, polako su se pojavljivali neki detalji koji su nam otkrili njen, ali i identitet muškarca za kojeg sumnjamo da ju je ubio - prenose Novosti.

Prema nezvaničnim informacijama, policija i dežurni tužilac Edis Arifović su tokom višečasovnog uviđaja pronašli niz dokaza, delova odeće koja je prosleđena na DNK analizu. Pronađen je i automobil osumnjičenog, koji je poslat na veštačenje, jer još nije poznato da li je ubijena na obali reke ili na nekom drugom mestu, pa je telo vozilom dovezeno do Ibra.

- Osumnjičeni nije pronađen na adresi stanovanja i za njim intenzivno tragamo. Međutim, kako je do Crne Gore desetak, a Kosova i Metohije samo četiri kilometra, moguće je da je on pobegao u nekom od tih pravaca, pogotovo jer je ovaj rejon nenaseljen i teško pristupačan - prenose Novosti.

Nezvanična saznanja govore da su Maja i Murat bili u emotivnoj vezi i da je on otišao po nju u Kraljevo. Ona je poslednji put viđena u sredu na autobuskom stajalištu u selu Vrba kod Kraljeva, gde je živela poslenjih 12 godina kao podstanar. Maja se sa porodicom iselila sa Kosova i Metohije, a ubrzo se i razvela.

Foto: Sandžačka TV mreža

- U komšiluku je imala nekoliko osoba koje su imale koronu i ona je svakodnevno dolazila da ih obiđe i donese šta im treba - kažu komšije. - Murat ju je u stopu proganjao i bio je patološki ljubomoran.

Plašila se da zaspi sama

Osumnjičeni je, kako saznajemo, razveden. Povremeno je radio u inostranstvu, a ima dosije zbog napada na policajca.

Majine komšije kažu da je ona živela u velikom strahu od Murata i da se čak plašila da zaspi sama. Poslednji put je, kažu, viđena u utorak oko 18 sati kada joj je telefonom javljeno da su joj završeni registracija vozila i tehnički pregled. Tada joj je, navodno, rečeno da siđe do autobuskog stajališta, odakle joj se izgubio svaki trag. Pretpostavlja se da ju je osumnjičeni namamio da dođe po auto i odatle je odvezao put Ribarića, usmrtio i potom telo bacio u reku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija