• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf

13.11.2021

20:00

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA STAŠOM! Utopila se žena iz Požarevca za kojom je porodica danima tragala!

Privatna arhiva

Vesti

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE ZA STAŠOM! Utopila se žena iz Požarevca za kojom je porodica danima tragala!

Podeli vest

Čovek koji radi u Ljubičevu primetio je ženu kako sat-dva stoji pored vode

Telo žene S. G. (60) iz Požarevca danas je pronađeno u Velikoj Moravi. Porodica je za njom tragala od srede pre podne, prenosi Telegraf.

- Potraga je završena, pronašli smo telo, utopila se - rekli su za Telegraf.rs iz porodice.

S. G. je u sredu tokom prepodneva izašla sa posla kako bi obišla bolesnu majku. Koleginicama je rekla da će odmah da se vrati, ali je nije bilo do kraja radnog vremena, a nije otišla i u posetu majci. Porodica je od tada bila u neprestanoj potrazi za njom.

Poslednji put je viđena u sredu pre podne, nešto posle 9 sati, u blizini Doma zdravlja u Požarevcu.

ZABRINUTA PORODICA TRAGA ZA STAŠOM! Krenula da poseti bolesnu majku, ali kod nje nije stigla A KUĆI SE NIJE VRATILA

- Bila je kod mene na slavi u ponedeljak. Istina je da je moja baka bila bolesna. Mama nije pokazivala preteranu uznemirenost ili nešto što bi je navelo na razmišljanje da bi mogla nešto sebi da učini ili da nekuda ode, a da se nikom ne javi. Ne znam šta je moglo da se dogodi. Plašim se da nije popila neke lekove koji su je naveli na tako nešto, da krene bez cilja. Juče nam je čovek koji radi u Ljubičevu javio da je primetio kako stoji nekih sat-dva pored vode, ali nije obraćao pažnju na to šta se dalje dogodilo. Nije znao da li je otišla i zalutala negde u obližnjoj šumi, ili je nekud produžila - rekla je za Informer njena ćerka dok je potraga još bila u toku.

Kako je objasnila, ona i suprug pronašli su tašnu S. G. sa ličnim stvarima u blizini Ljubičeva. Do poslednjeg momenta nadala se da će majku da pronađe živu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija