• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

15.11.2021

17:24

ROĐAK KOME JE DŽONIĆ DAO NOVAC POSLE LIKVIDACIJE NIJE U SRBIJI, A KLJUČNI JE SVEDOK?!

Privatna arhiva

Vesti

ROĐAK KOME JE DŽONIĆ DAO NOVAC POSLE LIKVIDACIJE NIJE U SRBIJI, A KLJUČNI JE SVEDOK?!

Podeli vest

Rođak Gorana Džonića (54) kome je on navodno vratio dug od 8.000 evra, koje je posle zločina, kako se sumnja, uzeo od ubijene porodice Đokić, trebalo bi da se danas pojavi u Višem javnom tužilaštvu u Nišu kao svedok, ali on, kako nezvanično saznajemo, nije u Srbiji

Podsetimo, niško Više tužilaštvo vodi istragu protiv Gorana Džonića, bivšeg vatrogasca, osumnjičenog da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića (57), vlasnika menjačnice, njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju (25). Posle ubistva tela je spalio, kao i njihov automobil "pasat", a od ubijenih je navodno uzeo veću svotu novca.

Deo para, 43.000 evra, pronađen je zakopan na imanju njegovog sina, deo je bio sakriven u usisivaču u Džonićevoj kući, a deo u paketu u njegovoj garaži. Osumnjičenog Džonića je, kako smo već pisali, između ostalog, odalo i to što je rođaku vratio dug neposredno posle zločina.

Foto: printscreen facebook

Osumnjičeni Goran Džonić

- Rođak kome je Džonić vratio dug trebalo je da bude ispitan među prvim svedocima u tužilaštvu u sklopu istrage, ali se to još uvek nije dogodilo pošto on nije primio poziv za saslušanje - otkriva naš dobro obavešten izvor:

- Navodno, reč je o čoveku koji živi u inostranstvu i koji nije u zemlji. Pretpostavlja se da zbog toga nije primio poziv. Nije isključeno da će se odazvati pozivu kad dođe iz inostranstva.

Pored njega, danas bi trebalo da bude ispitano još nekoliko svedoka.

- U tužilaštvo je pozvan radnik pumpe iz Moravca, koji je navodno uoči trostrukog ubistva Džoniću sipao gorivo u kanister - objašnjava izvor.

Podsetimo, na novčanicama koje su pronađene na Džonićevom imanju otkriveni su njegovi DNK tragovi, ali i biološki tragovi Gorana Đokića, kao i priznanica koju je vlasnik menjačnice potpisao.

Odluka o pritvoru

- Ovo je zasad jedan od najčvršćih dokaza da je Džonić umešan u trostruko ubistvo - podseća sagovornik Kurira. Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi Stefan i Milan, kao i braća iz Moravca Kostadin i Aleksandar Milošević, poznatiji kao Jojke.

- O puštanju braće Džonić i Milošević iz pritvora trebalo bi da se odlučuje ove nedelje - saznaje Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija