• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

17.11.2021

07:10

NOĆU JE UVEK ODLAZIO NA JEDNO MESTO...Evo šta je sve na saslušanju ispričala žena Gorana Džonića i zašto je tužilac odmah posumnjao u njene reči

printscreen

Vesti

NOĆU JE UVEK ODLAZIO NA JEDNO MESTO...Evo šta je sve na saslušanju ispričala žena Gorana Džonića i zašto je tužilac odmah posumnjao u njene reči

Podeli vest

Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića, osumnjičenog da je ubio tročlanu porodicu Đokić u Moravcu, juče je na saslušanju pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu na sve načine pokušala da ga odbrani.

Tvrdila je da ni u noći ubistva, 26. septembra, ni narednih dana u njegovom ponašanju nije primetila ništa sumnjivo, te da nije znala da on ima pištolj. Isticala je da o zločinu ne zna ništa, ali da i dalje ne može da veruje da je njen muž ubio brata od tetke Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i bratanicu Lidiju.

Međutim, njen iskaz je doveden u sumnju s obzirom na to da je pre jučerašnjeg saslušanja čak tri puta bila u poseti mužu u pritvoru, pa postoji bojazan da je s Džonićem unapred pripremila odgovore za tužioca.


Kako saznajemo, Suzana je kazala da je za nestanak Đokića saznala od prijateljice, a da je sve ostalo saznala iz medija.
- Mesec dana pre nestanka Đokića moj muž je uglavnom ležao kod kuće pošto je bio operisao oko, lošeg je zdravstvenog stanja, ima visok pritisak i dijabetičar je. Noću je izlazio samo na pecanje i uvek je išao kolima. Tog 26. septembra bila sam u Aleksincu, a muž mi je poslao poruku da će ići na pecanje i da će se kasno vratiti kući. Ne znam kada je došao kući, mislim da je bilo dva ili tri posle ponoći... - kazala je Gordana.

Foto: printscreen

Supruga je na sve načine pokušala da odbrani Džonića


Ona je dodala da se njen muž nije neuobičajeno ponašao ni kada su tela porodice pronađena 2. oktobra u ataru sela Moravac.
- Bila sam tog dana u kući Đokićeve majke Stojanke radi priprema za sahranu, a muž je dolazio i odlazio, ništa nije bilo sumnjivo. Tek 20. oktobra sam saznala da je Goran osumnjičen za ubistvo, i dalje sam u neverici - kazala je žena osumnjičenog, dodajući da njen muž nije imao motiv za ubistvo: - Nismo bili u lošoj finansijskoj situaciji. Goran je uzimao kredite i pozajmljivao novac od rođaka, trebalo je da ga vrati, zato je podigao kredit nedavno. Zarađivao je dobro od popravki jer je veoma umešan majstor - objasnila je Suzana.


Inače, u tužilaštvu je juče saslušan i Momčilo Aritonović, otac ubijene Gordane Đokić.
- Bio je uplakan... Pridružio se krivičnom gonjenju i kazao da želi da se sazna cela istina oko ubistva - kazao je naš izvor.
Takođe, saslušan je i Zoran Stojković, kum porodice Đokić, kao i Muamed Totaj, školski drug Đokića i Džonića. Totaj je kazao da nije primetio da je između dvojice Gorana bilo nesuglasica. Saslušan je i Goran Milivojević, koji je kod Đokića u menjačnici menjao novac, ali ni njegov iskaz nije mnogo pomogao u istrazi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija