• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

23.11.2021

14:21

OD LASTINOG AUTOBUSA OSTAO SAMO NAGORELI KOSTUR! Izgoreo 200 metara od stajališta,  vozač HITNO REAGOVAO

Vesti

OD LASTINOG AUTOBUSA OSTAO SAMO NAGORELI KOSTUR! Izgoreo 200 metara od stajališta, vozač HITNO REAGOVAO

Podeli vest

Jutros oko 5.20 na centru Vojke izgoreo je autobus SP "Lasta - Srem" koji prevozi putnike na trasi Krnješevci - Stara Pazova

Autobus je izgoreo 200 metara pre autobuskog stajališta u centru sela, gde ulazi najveća grupa putnika, tako da, srećom, niko nije povređen. Očevici kažu da je vozač brzo reagovao i da je izašao čim je motor u zadnjem delu vozila počeo da se dimi.

- Vozač je bio Predrag Antunov koji je blagovremeno reagovao i na sreću prošao bez povrda. On je odmah vraćan kući i kako saznajemo, dobro se oseća - kažu za "Blic" zaposleni u Lastinoj garaži u Staroj Pazovi.

Kako dodaju, autobus je 2010. godište i uredno je prošao tehničke preglede. Pretpostavlja se da su se zapalile instalacije.

- Havarija se desila kada je autobus krenuo iz garaže u Krnješevce na početnu stanicu. U centru Vojke vozač je primetio da nešto nije uredu, okrenuo je autubus nazad i u tom trenutku video dim. Pokušao je da ugasi vatru sa čak dva PP aparata ali bez uspeha. Vozilo je potpuno izgorelo - kažu nadližni u "Lasti".

Vatra je ugašena intervencijom vatrogasne brigade u Staroj Pazovi, a autobus je prevezen u "Lastinu" garažu u Staroj Pazovi.

Kako navode u ovom saobraćajnom preduzeću, dalja istraga će utvrditi tačan uzrok nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija