• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S/tanjug

24.11.2021

14:39

Makroi pretili tinejdžerki iz Beograda: Osakatićemo te i ubiti!

Vesti

Makroi pretili tinejdžerki iz Beograda: Osakatićemo te i ubiti!

Podeli vest

Policija je u Beogradu uhapsila šest osoba pod sumnjom da su podvodile maloletnicu (17) preteći joj da će je osakatiti i ubiti ako odbije seks sa klijentima.

Izvor iz istrage kaže da se svi uhapšeni terete za trgovinu ljudima i da je do hapšenja ove bande došlo nakon višenedeljnog praćenja. 


- U noći između ponedeljka i utorka, u sinhronizovanoj akciji na više lokacija u Beogradu, uhapšeni su M. M. (24), K. M. (32), M. T. (25), M. N. (22), N. T. (21) i N. V. (33). Svi su učestvovali u podvođenju 17-godišnje devojčice, tako što su zloupotrebili njene teške porodične i ekonomske prilike, pa su je naterali da se prostituiše. Grupa je klijente pronalazila uglavnom preko oglasa. Nakon ugovorenog susreta sa klijentom, maloletnicu su odvozili iznajmljenim automobilom do stanova koje su iznajmljivali na dan. Skoro sav novac od klijenata zadržavali  suza sebe - kaže naš sagovornik iz istrage, i dodaje:


- Za sada nije moguće koliko je nesrećna devojčica imala klijenata, ali sve ukazuje na to da je podvođena u dužem vremenskom periodu, a da je ponekad imala i više mušterija dnevno. 
Prilikom hapšenja kod makroa je pronađeno nekoliko mobilnih telefona i SIM kartica koje su koristili za dogovore s klijentima.


Za krivično delo trgovina ljudima zaprećena je kazna od tri do 12 godina zatvora. 

U Višem javnom tuzilaštvu u Beogradu, danas su saslušani osumnjičeni, nakon čega je tužilaštvo predložilo sudu da im odredi pritvor.

Sva šestorica osumnjičenih su se na saslušanju branili ćutanjem, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.
 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kaya

pre 2 godine

Doživotna bez prava pomilovanja, plus kastriranje.. Joooo, m....u im njihovu..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija