• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

24.11.2021

22:16

ŠOKANTAN OBRT! Majka iz Leskovca se brani sa slobode, OSUMNJIČEN I OTAC?!

printscreen

Vesti

ŠOKANTAN OBRT! Majka iz Leskovca se brani sa slobode, OSUMNJIČEN I OTAC?!

Podeli vest

Iz policije demantuju da je uhapšena majka iz Leskovca zbog prebijanja svoje dece, kada se u pojedinim medijima pojavila vest da se našla iza rešetaka

Kako je rečeno Kuriru u Policijskoj upravi Leskovac, ova žena je zapravo bila privedena 5. novembra, kada je slučaj i prijavljen, o čemu smo već pisali.

Nakon toga njoj je izrečena zabrana prilaska suprugu i deci, da bi joj javni tužilac u međuvremenu ipak ukinio zabranu komunikacije sa decom.

Kako saznajemo, ova žena je danas boravila u policiji, ali na kratko, i to nakon završene smene na poslu.

Podsetimo, istražne radnje po ovom slučaju su još uvek u toku, ona se brani sa slobode, a za prekosutra je zakazano prvo sudsko ročište.

Podsetimo, punomoćnik, koji će na prvom ročištu zastupati oca, kazao je da u slučaju ima dosta nelogičnosti, te da je čudno što su u sudskom sporu spojeni predmeti po njegovoj, ali i prijavi protiv njega. Kako objašnjava, u istom postupku je i otac označen kao osumnjičen.

- Otac je dobio poziv u svojstvu osumnjičenog, iako je evidentno da je on žrtva, kao i deca - a ne izvršilac bilo kog dela. Što će se i dokazati. Mi ćemo tražiti da se što pre obavi neuropsihijatrijsko veštačenje, kako majke, tako i dece - navodi.

Pravni zastupnik majke, advokat Dragan Mladenović Gandi, tvrdi da snimak nije validan dokaz za tužilaštvo i sud u ovoj fazi postupka.

- Validan dokaz može biti samo validan video zapis sa video nadzora koji postoji u objektu, a što tužilaštvo treba u toku postupka da utvrdi i da se preko IT stručnjaka izveštači taj video zapis, da li je on zaista od tog datuma i da li je na njemu lik koji se tereti za krivično delo nasilja u porodici - objašnjava Mladenović.

Zanimljivo je to da advokat osumnjičene tvrdi da je sporni video zapis otac posedovao mesec dana pre nego što je podneta prijava, a nije reagovao u vezi sa činjenicom da je video da njegova supruga, odnosno majka, zlostavlja decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Roditelj

pre 1 godinu

Zovite nasilnika i hakera da sad daje izjave nek laže i laže .Majka ima rodilj i brata i nikakav problem nije imala dok nije došao taj seronja ,Rod ga izb iz kuće i prijavili za nasilje .Pare i dugov II su njemu problem .Majka je sama čuvala decu 2god tu su i zdrav kartoni .E ljudi pazite vašu decu .Karma je čudo .

Roditelj

pre 1 godinu

Gde je sad haker,lažov,dužnik,manip,da daje izjave .E moje dete je prozvano u skoro sve novine imenom i prezim .Osudjeno na javni linč ,na smrt .Koja zloba ,bes ,mržnja u ljude ušla a pojma nemaju .Ja sam majka te mlade žene .

Roditelj

pre 1 godinu

Gde je sad haker ,lažov,dužnik,manip,nasilnik,prevarant da daje izjave .Kakvo nasilje kakav ljubavnik .Pare su njemu problem nije htela žena da pod kred da mu razdužuje dugove.Majka je bila prava majka ,Unuci su volleni čuvani svaki vik kod babe i dede za sve postoje dokazi .Karma je čudo .Unuka neide u školi ,prodao minđuše skinuo unuci Mindjuse on otac on je zlo .Koliko duguje tastu dokazano na sud .Roditelj ga izbacili iz kuće i prijavili za nasilje .Ma tek će da pljušte tužbe .Moje dete i mi sa njiom smo preživeli pakao .Soc služba 0 inter dece 0 psiholog ni na vidiku .Soc služba u Leskovcu nedao bog da udjes na ta vrata .Moje dete je zdravo ,normalno i radi odg posao .Svi smo provereni dok nije došao taj seronja epa dosta je više .Dostaaaaaaaa

Roditelj

pre 1 godinu

Nit je zivcana nit je narkomanka normalna majka koja je spasila glavu ubio BiH je .Samo pišite i pišite to vam lako .

Roditelj

pre 1 godinu

Samo pišite i zovite sad hakera,dužnika,lažova,manip,nasilnika da daje izjave .Gde je sad? Klupko se odmotava kakvo nasilje kakav ljubavnik pare su njemu problem dugovi zelenaši .Moje dete je spasilo glavu ubio bi je .Zašto nema moj kom .Ja sam majka te mlade žene koju ste javno lincovali i osudili na doživotnu i baba ponosna .Karma je čudo .

Roditelj

pre 1 godinu

Gde sad da daje izjave haker,lažov,dužnik,nasilnik,manip ,psihopata?

Oni

pre 10 meseci

Čudo da nema kom? Nek ide brižni otac i rešetka portal da posete decu da odnesu šta je sve ostalo od dece zdr kniz,knjige i td itd .Sram ih bilo ! Karma je čudo .Otac beži kao kurva nek ode da potpiše alimen.

Znalac

pre 9 meseci

Sudite svojoj deci .Medijima da se pod hitno dodeli status sudija .Možda se tako piše i ovasoj deci .Majka je zbog oca i medija preživela pakao .Brižni otac pobegao

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija