• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2021

14:08

ZLOSTAVLJALA DECU PA OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA! Mališani iz Leskovca ostali sa ocem, majka se brani, SVE JE NAMEŠTENO/VIDEO/

printscreen

Vesti

ZLOSTAVLJALA DECU PA OTIŠLA KOD LJUBAVNIKA! Mališani iz Leskovca ostali sa ocem, majka se brani, SVE JE NAMEŠTENO/VIDEO/

Podeli vest

Slučaj video snimka sa jezivim zlostavljanjem dece, kome su dodati i elementi preljube žestoko je ustalasao javnost u Srbiji

Uvidom u kadrove besomučnog kažnjavanja dece preteranom fizičkom silom, večina se s nevericom upitala kakva je to osoba koja je spremna da svoju rođenu decu tako maltretira pogotovo što se na viđenom ne razaznaje eventualna krivica zbunjenih mališana.

Kako Informer saznaje radi se o medicinskoj sestri Nataši S.(29), koja je zaposlena u leskovačkoj kovid bolnici i kako naši izvori iz Leskovca kažu, problemi sa njom upravo su i počeli kada je iz Urgentnog centra prebačena na novu dužnost.

Jedno vreme dok je još bila u koliko-toliko dobrim odnosima sa suprugom živeli su kao podstanari, a jedan od njihovih komšija ne krije da je bilo primetno da između tih dvoje ljudi nešto nije uredu.

Suprug je po saznajnju da nije samo maltretirala decu, već ga je i prevarila, uz krivičnu prijavu, podneo zahtev za razvod braka.    

Nataša S, koja je posle saslušanja po odluci tužioca, puštena da se brani sa slobode počela je da živi kod ljubavnika, a deca su poverena ocu. 

Foto: Resetka.rs

 

Nataša S. tvrdi da su snimci namešteni

Podsetimo, otac dece Aleksandar S. iz Leskovca nije znao za nasilje nad decom dok nije video snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga krvnički tuče decu. Takođe istom prilikom je utvrdio i da ga supruga vara, jer je na snimcima zabeležen i dolazak nepoznatog muškarca u stan. 

U postupku koji je pokrenut, majka se brani tvrdnjom da su snimci namešteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija