• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.11.2021

12:06

LAŽNI HIRURG SAVA KNEŽEVIĆ NIJE PRIZNAO KRIVICU! Na početku suđenja njegov advokat najavio novog svedoka, MOGUĆ PREOKRET?!

ATAIMAGES

Vesti

LAŽNI HIRURG SAVA KNEŽEVIĆ NIJE PRIZNAO KRIVICU! Na početku suđenja njegov advokat najavio novog svedoka, MOGUĆ PREOKRET?!

Podeli vest

Lažni hirurg u stvarnost maser Sava Knežević i njegova majka Danijela danas su pred sudom kratko negirali optužbe koje im se stavljaju na teret

Opširniju dobranu oni bi trebalo da iznesu na sledećem suđenju, koje je zakazano za 31. januar. Suđenju je prisustvovao i Savin otac, a Danijelin muž.

- Ne smatram da sam kriv - rekao je kratko Sava Knežević.

I dok su osumnjičeni redom izbegavali priznanje krivice, Tužilaštvo je ostalo pri optužbama i predložilo da se sasluša sedam oštećenih. Na ovo je reagovala odbrana optuženih, vadeći "keca iz rukava"  predložila saslušanje novog svedoka Valerija Montane, osnivača akademije za estetsku hirurgiju iz Italije, kod kog je Knežević kako sam kaže, sticao znanje i dobio sertifikate.

Foto: ATAIMAGES

SKRIVA KECA U RUKAVU?! Sava Knežević nasmejan izlazi sa suđenja

- Sava Knežević je predstavljen kao neko ko je tek tako došao sa ulice, operisao i upropastio ljude, a to ne odgovara istini - tvrdio je branilac majke i sina, advokat Miša Petrovski.

Na današnje suđenje Sava Knežević je došao znatno mršaviji. Iznoseći lične podatke, on je otkrio da su se preselili u Rumu.

Podsetimo Knežević se u neregistrovanoj ordinaciji "Dr Sauvage" na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu bavio pružanjem medicinskih usluga bez odgovarajuce stručne spreme i licence za rad.

Foto: ATAIMAGES

 

izvodio je komplikovane zahvate kao što su liposukcije, transfere masti, korekcije usana, prikrivajući od pacijenata činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje ovih medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata.

Prema navodima optužnice, nakon zahvata, pacijentima je izdavao medicinske izvešaje sa propisanom terapijom, odnosno preporukom koje lekove da uzimaju.

Tužilaštvo je za Kneževića predložilo kaznu od osam i po godina zatvora i novčanu kaznu od 800.000 dinara, dok je za majku tražilo godinu dana kućnog zatvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija