• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nevena Terzić

01.12.2021

07:00

OBAVEZNO POGLEDAJTE! Jedna moja devojka je spavala s 9 muškaraca za noć! ISPOVEST NAJPOZNATIJEG SRPSKOG MAKROA!

Printscreen

Vesti

OBAVEZNO POGLEDAJTE! Jedna moja devojka je spavala s 9 muškaraca za noć! ISPOVEST NAJPOZNATIJEG SRPSKOG MAKROA!

Podeli vest

Najpoznatiji srpskiu makro Mihailo Maksimović u ekskluzivnoj ispovesti za Informer otkriva detalje svoje bivše profesije. Otkrio nam je koliko su zarađivale njegove devojke i šta su za bakšiš morali da urade

Koliko klijenata je najviše imala neka devojka u jednom danu?

- Skoro je pisano o tome i iskorišćeno je kao naslov kao najvažnija vest u celoj ovoj priči. Desilo se stvarno da je jedna devojka imala 9 klijenata za jedan dan, ali je to retkost i retke su takve devojke. Uglavnom imaju jednog, dva, ili tri klijenta u toku jedne smene. To su neke norme, ali dešava se da devojke koje izrazito vole seks i svoj posao imaju dosta više od toga. Ipak, 9 je najveći broj.

Koliko je najviše novca devojka dobila za jednu noć?

- Dešavalo se po nekoliko hiljada evra, jedna devojka je sa putovanja donela bakšiš od 10.000 evra. Ne bih voleo da neko pomisli da je to svakodnevica, ali dešavaju se abnormalni bakšiši.
 
Da li možete da nam odate koje poznate osobe su bile omiljene kod klijenata?

- Pa kako da vam odam to? Vi znate da ja ne govorim o imenima. 

Pa bar nam recite prvo slovo?

- Imate prvo slovo u mojoj knjizi, pa možda po tome možete zaključiti. Inače ja sam koristio razne metafore za imena u mojoj knjizi, svako ime nosi svoju metaforu. Ako se ljudi malo zamisle mogu da dođu do zagonetke koja devojka stoji iza kog imena.

Kada ste izašli iz pritvora, da li su vam se javile neke devojke koje su radile za vas?

- Jesu, iskreno javile su mi se mnoge i mnogo mi je drago zbog toga, čak su mi se javile i neke devojke sa kojima sam sarađivao pre 10 i 15 godina. Jedva čekam sve njihove utiske vezano za knjigu. Mnoge su se brinule u početku kakav će biti sadržaj knjige i kakvi će biti moji javni nastupi. Polako se to poverenje vraća i nadam se da će vremenom te devojke shvatiti da ja u stvari i dalje radim za njih.

U SUTRAŠNJEM NASTAVKU - JEDNA AKTUELNA ZADRUGARKA JE RADILA ZA MENE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO ZA INFORMER! Mnoge poznate žene su bile moje prostitutke
Hronika

NAJPOZNATIJI SRPSKI MAKRO ZA INFORMER! Mnoge poznate žene su bile moje prostitutke

Makro Mihailo Maksimović, koji je široj javnosti postao poznat kada je uhapšen zbog posredovanja u prostituciji, nakon čega je osuđen i odrobijao kaznu, napisao je knjigu o elitnoj prostituciji, U ekskluzivnom razgovoru za Informer, koji ćemo objavljivati u nastavcima, najpoznatiji srpski makro do detalja je opisao period kada se bavio ovim poslom

30.11.2021

08:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija