• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

01.12.2021

21:42

Saobraćajci došli na uviđaj i zatekli krvavog mladića: Nekoliko minuta kasnije, DOŽIVELI SU PRAVI ŠOK

Vesti

Saobraćajci došli na uviđaj i zatekli krvavog mladića: Nekoliko minuta kasnije, DOŽIVELI SU PRAVI ŠOK

Podeli vest

Drogirani Filip S. (23) napao je saobraćajne policajce koji su došli da obave uviđaj nakon što je izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa puta i udario u lokal u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu.

Prilikom pretresa slupane "tojote ajgo" policija je pronašla 27 paketića marihuane.


Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, saobraćajka na beogradskoj Zvezdari dogodila se u noći između nedelje i ponedeljka.


- Filip S. je upravljajući "tojotom ajgo" zbog velike brzine izgubio kontrolu nad vozilom i izleteo prvo na trotoar, a onda se uprkos kočenju zakucao u lokal koji je bio kraj puta. Nakon udesa on je nekako izašao iz vozila, a ubrzo su na mesto događaja stigle ekipa Hitne pomoći i saobraćajna policija - kaže sagovornik Informera.


Prema rečima našeg izvora, iako je Filip imao povrede zbog kojih je krvario, on je odbio lekarsku pomoć.

Foto: MUP Srbije

Policija je u kolima našla 27 paketića marihuane


- Kada su saobraćajni policajci počeli da ga ispituju kako bi utvrdili šta se dogodilo, osumnjičeni je, nezadovoljan zbog tona kojim mu se obraćaju, počeo da šutira patrolni automobil. Kada su saobraćajci pokušali da ga smire, Filip je uz psovke nasrnuo na njih. Tom prilikom on je više puta pesnicom udario policajca u glavu, posle čega je savladan i vezan lisicama - naveo je sagovornik našeg lista.


Osumnjičeni je odvezen na VMA, gde su mu urađeni toksikološki testovi, koji su otkrili da je Filip S. bio pod dejstvom marihuane. Protiv njega će Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu biti podnete krivične prijave za napad na službeno lice, kao i krivična prijava za posedovanje droge.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija